GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Inzalo Safari Lodge

5kamers/units
Zuid-Afrika | Waterbergen | Vaalwater Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Dave and Henriette Rieger
m | Lat:S 24° 19' 55" Long: E 27° 51' 45" check-in: 12:00 tot 13:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Inzalo Safari Lodge is een luxe tented lodge in het malaria vrije ‘big five’ Welgevonden Game Reserve, een beschermde wildernis van 34.000 ha. Eigenaars Dave en Henriette Rieger beheren de lodge, samen met hun gepassioneerde en toegewijde team.

Inzalo Safari Lodge, een Zulu-naam die suggereert "herboren te worden", ligt aan de kristalheldere Sterkstroom-rivier. De hoofdlodge is een luchtig en gastvrij toevluchtsoord, met grote open ruimtes die uitkomen op een uitgestrekt dek en een bar met een spectaculair uitzicht. De inrichting en het ontwerp combineren modern comfort met rustieke charme om warme en uitnodigende ruimtes te creëren waar gasten kunnen relaxen, dineren, genieten van een verfrissend drankje of gewoon genieten van het uitzicht.

Elk van de vijf speciaal ontworpen tenten-safarisuites van 50 vierkante meter zijn gepositioneerd om maximale privacy en adembenemend uitzicht te bieden. Elke suite beschikt over een eigen terras met klein zwembad en uitzicht op de Sterkstroom rivier. De badkamer heeft een binnen - en buitendouche alsook een bad. Er is een goed gevulde minibar. met koeldrankjes, bier en wijn (niet inbegrepen), alsook koffie en thee faciliteiten, een safe, haardroger en internationale stopcontacten. Gratis wifi is enkel beschikbaar in de kamers, niet in de gemeenschappelijke ruimtes.

Opmerkingen:
- Welgevonden conservation levy is niet inbegrepen en zal bij bevestiging van de boeking extra worden aangerekend: 160 rand per persoon per nacht
- Pick up tijden bij Welgevonden East gate zijn tussen 12u en 13u
- Voor het ophalen bij East gate buiten deze tijden of het ophalen bij Main Gate, wordt een extra kost van 500 rand gerekend
- ophalen tijdens game drive tijden (6u-10u en 15u-19u) is niet mogelijk
- prijzen zijn inclusief accommodatie, alle maaltijden, thee en koffie, 2 game drives per dag met snacks/drankje tijdens de game drive, transfer vanaf Welgevonden East Gate (tussen 12u en 13u) en wifi in uw tent
- dranken en mini bar is niet inbegrepen

Extra activiteiten:
- Bush picknik: 300 rand per persoon
- Bush walk of bijkomende/gespecialiseerde game drive: 600 radn per persoon (min. 4 pers)
- Bezoek aan Bushman paintings: 600 radn per persoon (min. 4 pers)
- Birding, tree identification, river walk, track and sign identification: 150 rand per persoon (min.2 pers)

Kinderen:
- kinderen ouder dan 12 aan volwassen tarief
- kinderen onder 12 jaar enkel wanneer de volledige lodge wordt geboekt
- kinderen zijn toegelaten op game drive indien de ranger dit toestaat. Er zijn geen oppas voorzieningen in de lodge

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid BibliotheekZwembadDraadloos netwerk

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingRookverbodThee en koffieHaardrogerKoelkast/minibarInternet

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

WildBerg(en) Natuurreservaat Rivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in