GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Mvuradona Safari Lodge

4 7kamers/units
Zuid-Afrika | Kruger | Marloth Park Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): reservations
207 m | Lat:S 25° 20' 45" Long: E 31° 48' 36" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Mvuradona ligt in het hart van het bushveld met dieren in het wild voor de deur. Leun achterover, maak een wandeling of fiets terwijl u geniet van waarnemingen en geluiden van nijlpaarden, olifanten, leeuwen en nog veel meer van de Crocodile River.
Marloth Park is een natuurreservaat gelegen aan de zuidelijke grens van het Kruger National Park. (Ongeveer 390 kilometer van Pretoria). Marloth heeft zijn eigen dieren in het wild en heeft vier van de grote vijf met uitzondering van olifanten. Omdat de Crocodile River echter de grens vormt tussen Marloth Park en het Kruger National Park, zul je waarschijnlijk olifanten in de rivier zien spelen.
Buffels, neushoorns en leeuwen zijn beperkt tot het reservaat van Marloth, "Lions Spruit", terwijl de rest van het wild zoals kudu, zebra, giraf, blauwe gnoe, nyala, impala en wrattenzwijn vrij rondlopen.

De accommodatie aan de rivier toont een authentieke Afrikaanse rietgedekte lodge met suites die prachtig zijn ingericht in wit linnen en teakhouten meubels. Grote kamers en open gemeenschappelijke ruimtes zorgen voor een warme sfeer en een gevoel van persoonlijke ruimte.

Het verblijf heeft vier soorten accommodatie:
- Budget room, met 2 eenpersoonsbedden die gemakkelijk kunnen worden omgezet in een king, met eigen badkamer met douche. Deze kamer heeft een eigen terras met uitzicht op de rivier en kijkt uit over het bushveld. De tussendeur naar de aangrenzende tweepersoonskamer maakt deze kamer ideaal voor gezinnen met kinderen.
- Double room, dit is een standaardkamer met een queensize bed en een eigen badkamer met een douche. Er is een tussendeur naar de aangrenzende kamer waardoor het ideaal is voor een gezin. Deze kamer heeft een eigen terras met uitzicht op de rivier en kijkt uit over het bushveld.
- De vier luxury bush-suites bieden privacy en een traditionele lodge-sfeer, met behoud van het rustige thema van Mvuradona. Deze kamers zijn gescheiden van de hoofdgebouwen door houten loopbruggen en beschikken over een kingsize bed (extra eenpersoons slaapcabine beschikbaar op aanvraag), open badkamer en een eigen terrasdeur naar de tweepersoonskamer met 1 of 2 bedden, ideaal voor gezinnen met kinderen.
- De Honeymoon suite heeft een queensize hemelbed, een complete eigen badkamer met bad en douche en een eigen balkon. Deze kamer is zeer ruim en er kan een extra eenpersoonsbed voor kinderen tot 12 jaar worden geplaatst. Dit is de enige kamer die verhoogd is en op de eerste verdieping ligt en een kleine koelkast heeft. Alle suites zijn uitgerust met airconditioning, thee en koffie, een haardroger, waterkaraffen en muskietennetten. Mvuradona heeft een driegangenmenu met traditionele Zuid-Afrikaanse maaltijden Andere beschikbare voorzieningen zijn onder meer: satelliet televisie, gratis WiFi in gedeelde lodge-ruimtes, mobiele internet ontvangst, wasserette, zwembad.

TARIEVEN VOOR DE MAAND maart 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerkingen:
- de Luxury Bush suite kan 2 volwassenen en max. 2 kinderen jonger dan 7 jaar onderbrengen, geen kinderen in de andere kamertypes
- Kinderen ouder dan 7 moeten een eigen kamer nemen en betalen volle prijs

Maaltijden:
- avondmaal (3-gangen): 360 rand pp

Activiteiten:
- Game drive (halve dag): 1165 rand pp (excl. conservation levy)
- Game drive (volledige dag): 1370 rand pp (excl. conservation levy)
- Foto safari (volledige dag): 4250 rand pp (incl. conservation levy)

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Speciale ervaring en aparte ligging. Goed verzorgde lodge en catering, We waren en bijna alleen.

Billen family (22-08-2023)

onze accommodatiesin Marloth Park (2)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in