GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Saguni Safari Lodge

3 18kamers/units
Botswana | Okavango Delta | Khwai District Botswaanse eigenaar/uitbater(s): An African Anthology
940 m | Lat:S 19° 8' 3" Long: E 23° 45' 49" check-in: 12:00 tot 14:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Saguni Safari Lodge is gelegen ten oosten van Moremi in de Okavango Delta. De lodge biedt uitzicht over de Mbudi-lagune in het prachtige Khwai gebied, gekend voor zijn excellente gamedrives met een overvloed aan verschillende soorten wild.
Saguni is de naam die de San aan dit Khwai gebied gaven en verwijst naar het groot aantal dieren dat hier wordt gezien.

Saguni Safari Lodge beschikt over negen tenten in de bush en acht luxetenten langs de rivier die elk volledig gebouwd zijn in harmonie met de omgeving. de luxetenten hebben een prachtig uitzicht over de Sable-rivier en de tenten in de bush zijn gebouwd om schaduw te bieden tussen de prachtige bomen.

Khwai is gekend voor alle soorten groot wild, waaronder leeuwen, cheeta, luipaard, wilde hond, olifant, buffel, nijlpaard en giraf. Naast de gamedrives, kan je ook kiezen voor een boottocht in een traditionele mokoro als een leuke afwisselen. Saguni biedt een breed scala aan activiteiten die samen met de warme gastvrijheid en de prachtige locatie, het ultieme Okavango Delta gevoel helemaal reflecteren.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juni 2024

Prijzen in Amerikaanse dollar, per nacht, op basis van alles inclusief (FI), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: 
- De tarieven omvatten de accommodatie, alle maaltijden, thee/koffie en snacks, geselecteerde lokale drankjes, fridsdranken en water, twee dagelijkse safari activiteiten (ochtend gamedrive in Khwai en namiddag mokoro trip), wasserijdienst (max.2 stuks per persoon per verblijf) en transfer van en naar Khwai airport
- Premium dranken en champagnes zijn niet inbegrepen
- Indien u een game drive wenst in Moremi Nationaal park is een park fee van 10 USD per persoon ter plaatse betaalbaar

Kinderen:
- Kinderen +6 jaar welkom.
- Kinderen 6-12 jaar aan kindertarief indien ze een luxe river tent delen met 2 betalende volwassenen.
- Er zijn 4 kampeerbedden ter beschikking en deze kunnen enkel in een luxe river tent worden bijgezet (max. 1 per tent).
- Kinderen 6 tot 12 jaar mogen deelnemen aan activiteiten mits goedkeuring van de gids/ranger.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Dollar/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Botswana te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in