GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Mochaba Crossing Lodge

16kamers/units
Botswana | Okavango Delta | Moremi Botswaanse eigenaar/uitbater(s): Bush Ways Safaris
939 m | Lat:S 19° 46' 57" Long: E 23° 38' 42" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Mochaba Crossing is ideaal gelegen op slechts 30 km buiten Maun op weg naar het Moremi Wildreservaat, Savuti en het Chobe Nationaal Park. Het is de ideale locatie om even te stoppen voor het echte Delta-gevoel. De idyllische, rustige omgeving zorgt voor een perfecte start of afsluiting van uw safari. Bovendien, voor natuurschoon en onderdompeling in het netwerk van waterkanalen aan de rand van de Delta, is de OKMCT Community-concessie gemakkelijk bereikbaar vanuit het kamp voor mokoro-safari's.

Het verblijf beschikt over 7 kamers met eigen badkamer - eentje daarvan heeft twee slaapkamers, waardoor het ideaal is voor gezinnen. De kamers beschikken over een twin/tweepersoonsbed (extra bedden op aanvraag alleen voor kinderen), airconditioning, een koffie/theestation en een koelkast.
In de chalet kan een derde bed (hoewel kleiner) toegevoegd worden om plaats te bieden aan drie personen, maar houd er rekening mee dat dit de kamer aanzienlijk kleiner maakt. Dit wordt aanbevolen voor kinderen jonger dan 12 jaar, maar eventueel ook geschikt voor 3 volwassenen in 1 kamer. Houd er rekening mee dat een extra bed op verzoek en afhankelijk van beschikbaarheid is.
De 4 en-suite tenten bieden twin/tweepersoonsbedden, ventilator en een elektriciteitspunt, plus een en-suite badkamer.
De 5 standaardtenten bieden hetzelfde, maar de badkamer is gezamenlijk met de kampeerders.
Voor die avontuurlijke reiziger zijn er ook 6 kampeerplekken. Elke kampeerplek heeft een vuurplek en gedeelde water- en stopcontacten. Het gebied van de camping heeft gedeelde badkamers, evenals een ruimte voor het wassen van kookgerei, die ook toegankelijk is voor gasten die in standaardtenten verblijven.

Het verblijf heeft tevens een zwembad, een eethoek en een bar.

Gasten hebben de keuze tussen volledig zelfstandig zijn en het Moremi Game Reserve op eigen houtje te verkennen met hun eigen 4x4 voertuig of om deel te nemen aan een van de activiteiten die er worden aangeboden: gamedrives van een volle dag in het Moremi Wildreservaat, een volle-dag excursie met een mokoro, evenals een dorpswandeling om de cultuur van de mensen in het gebied te waarderen.

Mochaba Crossing is een budget accommodatie die veel comfort biedt, maar toch eenvoudig is en een fantastische bushervaring biedt tegen het meest concurrerende tarief.

Opmerking:
Er is geen wifi beschikbaar in het kamp.

Kinderen:
- Kinderen vanaf 2 jaar welkom (onder 2 jaar enkel op aanvraag).
- Kinderen jonger dan 12 jaar delen een chalet met een volwassene.
- De minimumleeftijd voor gamedrives is 6 jaar. Mochaba behoudt zich het recht voor om kinderen op game drive-voertuigen niet toe te staan als hun gedrag hun eigen veiligheid alsook deze van andere klanten in gevaar brengt.

Maaltijden 2020/2021:
- Ontbijt: 10 U$/pp
- Lunch: 15 U$/pp
- Diner: 20 U$/pp

Activiteiten 2020/2021:

De onderstaande tarieven zijn van toepassing op gasten die boeken op basis van BB en DBB. Alle activiteiten zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid bij aankomst en kunnen dus best vooraf bijgeboekt worden. Minimum deelname van 2 personen is vereist.
- Halve dag mokoro trip (3-4 u): 96 U$/pp
- Hele dag mokoro trip (incl lunch): 118 U$/pp
- Hele dag game drive in Moremi game reserve (incl park fees en lunch): 144 U$/pp
- Cultural village walk (1,5 tot 2 u): 16 U$/pp

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Botswana te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

onze accommodatiesin Moremi (3)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in