GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Boteti River Camp

8kamers/units
Botswana | Makgadikgadi | Gweta Botswaanse eigenaar/uitbater(s): Bush Ways Safaris
925 m | Lat:S 20° 28' 9" Long: E 24° 30' 52" check-in: 14:00 tot / check-out: 10
Reserveer
Boteti River Camp ligt aan de rand van het dorp Khumaga en is gemakkelijk bereikbaar, of u nu vanuit Maun, Nata, Kasane of Khama Rhino Sanctuary rijdt. In Boteti River Camp kun je één van 's werelds grootste zoutpannen verkennen en de unieke landelijke cultuur van Botswana observeren in een vriendelijke, comfortabele, knusse betaalbare accommodatie aan de westelijke rand van de Makgadikgadi-eilanden. Boteti River Camp biedt een uitstekende uitvalsbasis om de pittoreske regio te verkennen en biedt comfortabele accommodatie, een levendige en warme ontvangst, gezonde maaltijden en een prachtig uitzicht over de omliggende wildernis. Of u nu geniet van de huisgemaakte maaltijden van de keuken, van verfrissingen geniet aan de kleurrijke bar, ontspant bij het zwembad of lekker lui zit in de lounge op het uitkijkplatform, u voelt zich er thuis vanaf het moment dat u binnenstapt.
De verblijven omvatten 8 chalets met een eigen badkamer (5 standaard chalets en 3 familiechalets); 1 platformtent met privé badkamer; 8 campingplekken met waterpunt en gedeelde badkamers. Eetzaal, bar, loungedek en zwembad.
Elk chalet omvat: Twee aparte bedden (extra bedden op aanvraag alleen voor kinderen); Familiechalets: 2 eenpersoonsbedden en 1 stapelbed. Verder een bureau, koffie-/theestation, airconditioning, horren. De kamers beschikken over en suite badkamers met buitendouches en toiletten. In het chalet kan een derde bed (hoewel kleiner) toegevoegd worden om plaats te bieden aan drie personen, maar houd er rekening mee dat dit de kamer aanzienlijk kleiner maakt. Dit wordt aanbevolen voor kinderen jonger dan 12 jaar, maar eventueel ook geschikt voor 3 volwassenen in 1 kamer. Houd er rekening mee dat een extra bed op verzoek en afhankelijk van beschikbaarheid is.
De platformtent omvat: 4 eenpersoonsbedden, openlucht douche, toilet, muskietennetten (2). Opmerking: de platformtent is verhoogd (circa 4 meter hoog). Het kampeerterrein ligt in schaduwrijk gebied
Boteti River Camp is budgetaccommodatie - accommodatie die veel comfort biedt, maar toch eenvoudig is en een fantastische bushervaring biedt tegen het meest concurrerende tarief.

Opmerkingen

- Kinderen jonger dan 2 jaar uitsluitend op aanvraag. 
- Kinderen jonger dan 12 jaar delen een chalet met een volwassene. De minimumleeftijd voor gamedrives is 6 jaar. Boteti behoudt zich het recht voor om kinderen op game drive-voertuigen niet toe te staan als hun gedrag de veiligheid van hun eigen en andere klanten in gevaar brengt.
- Er is geen wifi beschikbaar in het kamp.

Maaltijden 2023

- Lunch: 19 U$/pp
- Diner: 31 U$/pp

Activiteiten 2023
De onderstaande tarieven zijn van toepassing op gasten die DBB boeken. Alle activiteiten zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid.
- Game Drive Makgadikgadi National Park (3-4 u, min 2 pax, incl park fees): 75 U$/pp
- Game Drive Nxai Pan Park (hele dag, min 4 pax, incl park fees en lunch: 165 U$/pp
- Cultural Village Tours (2,5 u, min 2 pax): 17 US$/pp

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Botswana te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in