GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Bakenskraal Ostrich Palace

4 12kamers/units
Zuid-Afrika | Karoo | Oudtshoorn Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Keller Family
349 m | Lat:S 33° 38' 10" Long: E 22° 12' 45" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Een korte en schilderachtige rit van 5 minuten van het centrum van Oudtshoorn, genesteld in de vruchtbare vallei van de Olifantenrivier, ligt Bakenskraal Ostrich Palace. De boerderij werd in 1843 gevestigd en uitgeroepen en is minutieus gerestaureerd en liefdevol gerenoveerd door de familie Keller. Wij bieden veeleisende gasten een voorproefje van een luxueus plattelandsleven in het hart van de magische Klein Karoo.

Als kamers vindt u: The Supreme Suite, met alle comfort, De Honeymoon kamer, de 4 Family Suites die bestaan uit 2 aparte kamers, perfect voor een familie van 4, de Luxury Suites en 7 double/twin rooms, waarvan er 3 in het manor house gevestigd zijn. Alle kamers hebben: minibar en kluis, satelliet-tv, gratis Wi-Fi, open haard, airconditioning, rondleidingen (“Ostrich Farm Tour”), beveiligde parkeergelegenheid, gratis thee en koffie, braai/barbecue, haardroger, zwembad, was service

TARIEVEN VOOR DE MAAND december 2019

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerkingen: Kinderen welkom, onder 11 jaar aan tarief voor 3e persoon, van 2 - 11 jaar: 60% van het volwassene tarief, onder 2 jaar gratis (babybedje gratis)

Maaltijden tot 1 augustus 2019: - Diner 4 gangen: R340/pp
- Diner 2 gangen: R310/pp

Activiteiten tot 1 augustus 2019: - Farm Tour: R207/pp
- Highgate Farm tour: R170/pp
- Stargazing: 207/pp

Maaltijden 1 augustus 2019 - 31 juli 2020: - Diner 4 gangen: R375/pp
- Diner 2 gangen: R340/pp

Activiteiten tot 1 augustus 2019: - Farm Tour: R225/pp
- Highgate Farm tour: R225/pp
- Stargazing: R225/pp

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in