GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Plett Beacon House B&B

5kamers/units
Zuid-Afrika | Tuinroute | Plettenberg Bay Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Tony & Maria Kinahan
73 m | Lat:S 34° 2' 44" Long: E 23° 22' 13" check-in: 14:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Plett Beacon House ligt op een ideale locatie in Plettenberg Bay (aan de gewilde de Garden Route met zijn prachtige stranden en meer dan 60 Soft & Adventure-activiteiten) met directe toegang tot de N2. De B & B ligt direct tegenover Look Out Beach & Lagoon.
Een wandeling van 2 tot 5 minuten naar de lagune en strand om te zwemmen, wandelen of peddelen, naar het winkelcentrum of misschien naar een van de vele restaurants of coffeeshops?

Je zult genieten van een gratis dagelijks ontbijt. Ontspan en kom tot rust, was service op dezelfde dag (maandag-vrijdag) is beschikbaar. Uw gastheren zijn beschikbaar bij het ontbijt en de vroege avond om u te helpen bij het plannen van uw dagelijkse trip, of het nu gaat om het boeken van een Adventure acitiviteit of een bezoek aan een van de vele dierentuinen of een ontspannende wandeling op het strand of sundowners en het boeken van uw diner. Zij stellen u voor dat zij voor u – bij een verblijf van 3 nachten – zelf een braai (vis en vlees) buiten verzorgen bij hun barbecueplek, (weersafhankelijk.) De andere avond is de suggestie 'Dine with a local' en één avond bezoekt u een van de vele geweldige restaurants.

De aangeboden accommodatie is momenteel: 1 x standaard met queensize bed, 3 luxe kamers (2 met eenpersoonsbedden en 1 met tweepersoonsbed), evenals 1 x Supreme (met grote dubbele, complete badkamer). Alle kamers hebben een eigen badkamer, (met bad of douche) en zijn uitgerust met mini-koelkast, koffie/thee, haardroger, satelliet flatscreen-tv, kaptafel, spiegel, plug adapters. Luxe beddengoed van wit percal-poly-katoen en zachte hoofdeinden en gratis toiletartikelen in de badkamer.
Strandlakens en parasols zijn beschikbaar, evenals kajaks en bodyboards (met een dagelijkse huur) voor gasten van het Plett Beacon House. Wi-Fi is gratis.

Opmerkingen:
1 x extra bed (1 x kind) mogelijk in de Luxury of Supreme Room (3e persoonstarief 75% van het volwassenentarief)
Minimumverblijf twee nachten van 15 december 2019 tot 12 januari 2020, tijdens die periode geen SGL tarief

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in