GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Ichingo Chobe River Lodge

4 8kamers/units
Namibie | Zambezi (Caprivi) | Punga Namibische eigenaar/uitbater(s): Zambezi Queen Collection
930 m | Lat:S 17° 47' 4" Long: E 25° 11' 37" check-in: 14:00 tot 16:00 / check-out: 10:30
Reserveer
Ichingo Chobe River Lodge, gelegen op het adembenemde Impalila Island in Namibie, is een lodge met luxetenten. De lodge ligt te midden van de prachtige natuur met een enorme diversiteit aan wild en vogels.
De lodge beschikt over acht ruime Meru-tenten voorzien van airconditioning en het nodige comfort, en zijn gesitueerd op een afgelegen eiland met uitzicht over de Chobe-rivier. Heerlijk ontspannen op het balkon, luisterend naar de geluiden van de rivier en genieten van een heerlijke maaltijd op het terras.

In Ichingo Chobe River Lodge is een verblijf van minstens twee nachten vereist, en zelfs tijdens een langer verblijf valt er voldoende te beleven dankzij de diverse activiteiten. De meeste van deze activiteiten zijn in en rond het water, zoals een boottocht langs de oevers van het Chobe National Park of een uitstap langs het prachtige Kasai-kanaal om een glimps van de Zambezi-rivier op te vangen. Je komt oog in oog te staan met het unieke wildleven rond de Chobe. Verder staat er ook een begeleide wandeling van het Impalila Island op het programma om de oude baobab te bezoeken. Hou je van vissen, dan ben je in deze regio op het juiste adres, want dit behoort ook tot de mogelijkheden bij Ichingo.

Ichingo Chobe River lodge biedt een fully inclusive verblijf aan met overnachtingen, maaltijden, drank (alleen lokale bieren en wijn) inbegrepen en ook twee activiteiten per dag, waaronder boottocht, vissen, een bezoek aan het lokale dorp en een gamedrive in Chobe nationaal park op de dag van het vertrek. Transfer (per voertuig) van de lodge naar Kasane Immigration Office in Botswana. Transfer (per boot) tussen Kasane Immigration Office in Botswana en Namibia Immigration Office zijn er ook inbegrepen.

TARIEVEN VOOR DE MAAND november 2020

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van alles inclusief (FI), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerkingen: Kinderen van alle leeftijden welkom. Van 0 tot 3 jaar gratis indien gedeeld wordt met 2 volwassenen, van 4 - 12 jaar aan 50%.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

onze accommodatiesin Punga (1)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in