GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Ocean Bay Guesthouse

7kamers/units
Zuid-Afrika | Addo | Port Elizabeth Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Lynne
15 m | Lat:S 33° 59' 32" Long: E 25° 40' 12" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Genesteld in de prachtige, rustige strandwijk Summerstrand, Port Elizabeth, ligt het nieuwe, eigentijds ingerichte pension, Ocean Bay.
Maak een ontspannen wandeling van 5 minuten vanaf uw kamer naar de gouden stranden van Summerstrand, enkele van de beste die Zuid-Afrika te bieden heeft.
Ocean Bay Guest House Accommodation ligt binnen handbereik van de zakencentra van Nelson Mandela Bay. Daarnaast is Ocean Bay ideaal gelegen voor uitstapjes naar Addo, de vele malariavrije wildreservaten en het surfersparadijs Jeffreys Bay, Cape St Francis en de toegangspoort tot de Garden Route.
Daarnaast heeft het Guesthouse een aantal lokale bezienswaardigheden in de buurt, waaronder:
- prachtige stranden die prachtige wandelingen bieden;
- zwemmen en recreatie dicht bij alle voorzieningen aan het strand;
- winkels en winkelcentra;
- en restaurants langs de schilderachtige promenade Marine Drive.
Met bijna het hele jaar door warm en veilig zwemmen, is het geen verrassing dat Port Elizabeth, Nelson Mandelabaai, de Zuid-Afrikaanse watersporthoofdstad is en de thuisbasis van de jaarlijkse Iron Man-wedstrijd. Deze Bed and Breakfast-accommodatie in Port Elizabeth is geschikt voor zakenreizigers, vakantiereizigers en sportliefhebbers. Wat uw reden ook is om deze vriendelijke stad te bezoeken, het Ocean Bay-team is er om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Ocean Bay Guest House heeft zeven modern ingerichte kamers die elk smaakvol zijn ingericht en u een onmiddellijk ontspannende en uitnodigende sfeer bieden, waardoor gasten worden aangemoedigd om te ontspannen en tot rust te komen.
De Garden Rooms liggen aan een binnenplaats met een zonnig terras met uitzicht op rustige tuinen.
De Poolside-kamers hebben hun eigen zonnige dek en kijken uit op het schitterende zwembad.
Daarnaast zijn er voor gezinnen kamers welke onderling verbonden zijn met een tussendeur.

De kamerfaciliteiten zijn onder andere: Kingsize of twee aparte bedden op aanvraag; Familie-interleading rooms (alleen voor het zwembad); Privébadkamers met apart bad en aparte douche; Luxe linnen; Airconditioning en verwarming; TV met digitale satelliettelevisie (DSTV); Gratis wifi in het hele pension; Mini-bars en elektronische kluizen; Haardrogers.

Het uitgebreide ontbijt bestaat uit een breed scala aan keuzes, waaronder vers seizoensfruit en yoghurt, ontbijtgranen en verschillende warme ontbijtopties. Bovendien biedt The Ocean Bay lounge winterwarmte met een open haard, terwijl de zomerdagen kunnen worden besteed aan loungen bij het zwembad of op het comfortabele buitenterras - een ideale plek om te genieten van sundowners.

De Ocean Bay Gueshouse is rolstoelvriendelijk. Daarnaast is er voldoende beveiligde parkeergelegenheid op straat. Alle gasten zijn voorzien van op afstand bedienbare toegang.

TARIEVEN VOOR DE MAAND april 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerkingen: Kinderen onder 3 jaar verblijven gratis, van 3 -12 jaar aan kinder tarief. Er is geen mogelijkheid voor een derde (volwassen) persoon op de kamer

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

te weinig van kunnen genieten door problematiek bagage, maar zeer hulpvaardig en vriendelijke mensen.

Dehaen party (08-01-2020)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in