GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Buruxa Camp

22kamers/units
Namibie | Kunene | Twyfelfontein Namibische eigenaar/uitbater(s): Whipps Wilderness Safaris
901 m | Lat:S 20° 43' 16" Long: E 14° 51' 2" check-in: 14:00 tot 17:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Buruxa Camp biedt bezoekers een fantastische omgeving met de prachtige zichten van het bergachtige Damaraland. Dankzij de zeer goede ligging op slechts een uur rijden van de beroemde rotsschilderingen van Twyfelfontein is dit een unieke locatie met accommodatie gebouwd in harmonie met de natuur, maar voldoende comfort.

Buruxa Camp beschikt over 22 safaritenten met twee eenpersoonsbedden en met voldoende moderne voorzieningen om de gasten te laten ontspannen in deze prachtige omgeving. Het kamp is daarenboven ook met het nodige oog voor het ecologische aspect gebouwd. Energie wordt opgewekt door zonnepanelen en afval wordt ter plaatse verwerkt.
Het verblijf is bereikbaar met een gewone 2x4 wagen en is gelegen aan de kruising tussen de C35 en de D2612, dus erg centraal voor reizigers die van Etosha, Palmwag of Swakopmund komen. Ter plaatse wordt er ontbijt, avondmaal en zelfs lunch voorzien. De chef laat zich graag inspireren door de Namibische keuken met specialiteiten van de regio, waaronder gegrilde kudu met zoete aardappelen.

Vanuit de hoek van het prive-terras aan de tent, aan het zwembad met een koud biertje of bij het haardvuur tijdens een koude nacht, kan je genieten van de spectaculaire sterrenhemel. Na een verblijf bij Buruxa kan je weer helemaal ontspannen vertrekken naar je volgende bestemming.

Opmerkingen: Er zijn geen driepersoonskamers beschikbaar.
Maaltijd 2021:

Lunch: 180 N$/pp

Activiteiten 2020/2021:
-Elephant tracking volledige daguitstap met vertrek in de ochtend rond 7 uur(tijdstip afhankelijk van de plaats waar de olifanten zich bevinden), min 2 pers en max. 9 - inclusief maaltijd en drank aan 1500 N$/pp en 1000 N$ per kind .
-Wild kamperen in en rond de Doro krater op aanvraag (min 2 pers. en max 6 pers. en geen kinderen jonger dan 12 jaar).

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in