GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Cresta Mowana Safari Resort & Spa

4 110kamers/units
Botswana | Chobe East | Kasane Botswaanse eigenaar/uitbater(s): Cresta Hotels
937 m | Lat:S 17° 46' 57" Long: E 25° 9' 32" check-in: 14:00 tot 19 / check-out: 10:00
Reserveer
Cresta Mowana Safari Resort and Spa is een unieke lodge, gelegen in een al even uniek gebied, en dit vrijwel letterlijk aan de oever van de beroemde Chobe rivier. De lodge werd opgetrokken rond een prachtige baobab boom. In deze prachtige omgeving gaat u kunnen genieten van luxe, comfort en vooral ook culinair en op het vlak van fauna en flora verwend worden. De buffetten zijn zeer uitgebreid en worden aangevuld met eerlijke geimporteerde Zuid-Afrikaanse wijnen. Ook het ontbijt is uitstekend en gasten zijn zelfs welkom voor een middagmaal. Golfliefhebbers komen hier eveneens aan hun trekken en onder de activiteiten die ondernomen kunnen worden zijn onder andere een boottocht in een authentieke mokoro, riviercruise, gamedrives in het Chobe Nationaal Park en nog veel meer. Alle kamers hebben airconditioning en hebben een uniek zicht over de Chobe rivier. De kamers zijn zeer ruim, modern, maar ook met een Afrikaans accent ingericht. Het ontbreekt de gasten alvast aan niets, denk maar aan gratis draadloos internet, thee en koffie faciliteiten, satelliet televisie, minibar en een ruime ensuite badkamer. De lodge heeft tevens een groot zwembad dat uitgeeft op de Chobe rivier, alsook een eigen Spa, waar een brede waaier aan verzorgingsmogelijkheden worden aangeboden. Alles gebeurd in vier verschillende ruimtes die zorgen voor de nodige privacy, maar verzorgingssessies kunnen ook plaatsvinden bij het zwembad, exclusief voorzien bij de Spa ruimte. Na een lange dag in de Afrikaanse bush, is een sundowner in de Savuti bar de beste plek om te bekomen en te genieten.
Opmerking
- Maximaal twee kinderen op de kamer van de ouders. 
- Kinderen tussen 0 en 12 jaar verblijven gratis bij beide ouders op RO (room only basis). Maaltijden en activiteiten worden vervolgens extra aangerekend, tot 12 jaar aan halve prijs
- Fully inclusive (FI) omvat alle maaltijden en 2 activiteiten (bootcruise of gamedrive in Chobe Nationaal Park) per dag. 
- Park fee: 20 US$ pp/dag is niet inbegrepen.
- Tarieven voor Fully Inclusive (maaltijden en activiteiten inbegrepen), en voor DBB (dinner, bed & breakfast) op aanvraag.
- Tourism levy is niet inbegrepen in het tarief.


* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtBuffetLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVWasserijZwembadRolstoel vriendelijkInternet toegangDraadloos netwerkParkeerplaatsBuffet

In de kamers:

AirconditioningTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerInternetTelevisie

In de badkamers:

DoucheJacuzzi

In de omgeving:

WildNatuurreservaat Rivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Botswana te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in