GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Simbavati Cederberg Ridge

9kamers/units
Zuid-Afrika | Cederbergen | Clanwilliam Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): reception
101 m | Lat:S 32° 8' 11" Long: E 18° 52' 29" check-in: 14:30 tot / check-out: 11:00
Reserveer

Cederberg Ridge is een luxe lodge in de wildernis met als kenmerk: heerlijk eten, gastvrijheid en avontuur. De lodge heeft haar deuren geopend in oktober 2018.

De lodge kijkt uit op het panorama van de Cederberg met zijn ruwe, ruige schoonheid. Geniet van een stijlvolle 'away-from-it-all' ervaring, maar toch binnen handbereik van Kaapstad en de wijnlanden,  een mooie rit van slechts 2.5 uur. De lodge biedt een heel scala aan excursies en activiteiten aan. Cederberg Ridge biedt de authentieke ambiance van een moderne Afrikaanse boerderij met veel gebruik van hout en natuurlijke materialen. De warme en uitnodigende interieurs, met gewelfde en balkenplafonds, geven een licht en luchtig gevoel. Grote openslaande deuren openen naar een royale stoep en terras met uitzicht op de tuin. Met 9 ruime kamers en suites, een restaurant met uitzicht, een groot zwembad en inheemse tuinen, biedt dit boetiekhotel de luxe van ruimte en stijl in het midden van de wildernis.

De suites zijn ruim en hebben binnen- en buitendouches en een groot terras. Er is een groot zwembad met uitzicht op het bergpanorama, terwijl de suites een romantische slaapoptie op het dek hebben.

Er is keuze tussen DBB of FI inclusief activiteiten. Diegenen die DBB hebben geboekt kunnen tegen vergoeding (en mits beschikbaar) deelnemen aan de activiteiten. Fully inclusive omvat de accommodatie, alle maaltijden, gratis wijnproeven en sterrenkijken en twee geplande excursies per dag. Deze zijn seizoensgebonden en variïëren, maar omvatten begeleide tour van de citrus en druiven boerderij, wandelen in het Cederberg Wilderness Reservaat, begeleid mountainbiken, Cederberg halve en hele dag excursies, rotskunst wandelingen, rondleidingen op een rooibos boerderij, zonsondergang cruises en varen op de Clanwilliam dam in de zomer. Ook is er de mogelijkheid tot gebruik van mountainbikes, zijn er eigen wandel- en mountainbike routes op de boerderij en is er gratis WiFi.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juli 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van kamer, ontbijt, lunch, diner (FB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Kinderen:

- Geen kinderen jonger dan 6 jaar
- Kinderen tussen 6 en 11 jaar aan kindertarief indien ze de kamer van de ouders delen.
- max 1 kind (6-11j) in een luxe suite of superior suite (1 x converted window seat)
- max 1 kind/tiener (75% van het tarief) in een superior suite of superior pool suite.

Opmerkingen

- Transfers vanuit Kaapstad op aanvraag
- DBB: accommodatie, ontbijt en avondmaal inbegrepen, alsook gebruik van mountainbikes, wandelen, gratis wifi, maar geen begeleide activiteit.
- Fully inclusive omvat de accommodatie, alle maaltijden, gratis wijnproeven en sterrenkijken en twee geplande excursies per dag. Deze zijn seizoensgebonden en variëren, maar omvatten begeleide tour van de citrus en druiven boerderij, wandelen in het Cederberg Wilderness Reservaat, begeleid mountainbiken, Cederberg halve en hele dag excursies, wandelingen naar de rotsschilderingen, rondleidingen op een rooibos boerderij, zonsondergang cruises en varen op de Clanwilliam dam in de zomer. Ook is er de mogelijkheid tot gebruik van mountainbikes, zijn er eigen wandel- en mountainbike routes op de boerderij
- Gratis wifi
- Min. 2 nachten tijdens piekperiodes (21/12-4/1)

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in