GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Safari Plains

20kamers/units
Zuid-Afrika | Waterbergen | Bela Bela Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s):
1130 m | Lat:S 24° 53' 11" Long: E 28° 17' 4" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Safari Plains verwelkomt de gasten vanaf december 2018 met trots tegen de achtergrond van de prachtige Waterbergbergen in de provincie Limpopo. De prachtige schoonheid van wijd open savannen met zijn rijke flora en fauna en spectaculaire vergezichten vormen een smeltkroes voor een majestueuze wildernisbestemming. Dicht genoeg bij Gauteng herdefinieert Safari Plains luxe in de bush vanaf de indrukwekkende eetkamer met hoog plafond en de elegante lounge tot de indrukwekkende bar en ontspannende spa. Safari Plains combineert de elementen van een geweldige safari met de magie van grote gastvrijheid. Als kleine juwelen geplaatst langs kronkelige zandpaden, biedt elk van de prachtige tentsuites een priv�ruimte binnen het natuurlijke inheemse bush-veld. Deze safaritenten bieden veel comfort en een luxueuze ambiance met een houten deck rondom. Een romantische schommel of authentieke safarizitplaatsen bieden een geweldige plek om buiten te zitten en te genieten van het uitzicht over de waterpoel. De zes luxe tenten bieden een iets groter hoofdgedeelte en worden compleet geleverd met een priv� sala die perfect is voor het doorbrengen van een luie middag. Alle tentsuites zijn perfect ingericht met verzonken baden, aparte douches en toiletten. De hospitality armoire beschikt over een goedgevulde minibar en thee- en koffiefaciliteiten. Airconditioning zorgt ervoor dat gasten het hele jaar door kunnen genieten van temperatuur gecontroleerde accommodatie in tenten. De gezinsvriendelijke safari en luxe tenten hebben een tweede slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Dineren en drinken bij Safari Plains is een chique aangelegenheid in de verfijnde eetzalen of het ervaren van een diner bij kaarslicht, vergezeld van spectaculair Afrikaans entertainment. Een safari voor het gehemelte en voor het wild. Het culinaire team streeft naar de sterren met nieuwe en opwindende gerechten die elke dag aan de gasten worden gepresenteerd. Het verkennen van de Afrikaanse luchten in de bush is een buitengewone gebeurtenis en de gasten worden aangemoedigd om deel te nemen aan de sterrenwachtactiviteit na het eten. Een buitengewone bestemming voor iedereen die op zoek is naar de ware rust, vermengd met opwinding van een Afrikaanse safari.
Opmerkingen: Opent december 2018.

Tarieven sluiten accommodatie in, drie maaltijden, enkele drankjes en twee game drives. Conservation levies aan R202 per auto dienen ter plekke voldaan te worden

Kinderen van 0 tot 5 jaar verblijven gratis wanneer ze delen met twee volledig betalende volwassenen in een familiekamer. Zij zijn niet toegestaan op de standaard safari. Kiddies bumble aangeboden in de ochtend na het ontbijt. Kinderen van 6 tot 18 jaar betalen 50% van het tarief voor volwassenen bij het delen met twee volledig betalende volwassenen. Toegestaan op safari�s mits na toestemming van het management en afhankelijk van de beschikbaarheid van stoelen op de voertuigen. Kinderopvang op aanvraag en tegen een toeslag.

Toeslag vierde persoon R2250/pp/pn voor een Safari Tent, R2475 voor een Luxury Tent.

WI-FI beschikbaar tegen een toeslag.

Activiteiten 2019:
Classic safaris, luchtballon-safari's, paard-safari's, quad-biking-avonturen en begeleide bush-wandelingen. Voor sommige activiteiten geldt een minimum-leeftijd

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in