GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Van der Stel Manor

4 11kamers/units
Zuid-Afrika | Wijnlanden | Stellenbosch Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Viljee en Hanlie Keller
143 m | Lat:S 33° 56' 8" Long: E 18° 53' 2" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Viljee en Hanlie Keller, eigenaars van Van der Stel Manor kennen we reeds van hun guesthouse Mooiplaas in Oudtshoorn, waar hun persoonlijke service op de eerste plaats komt. De ontspannen en vriendelijke sfeer trekken ze door naar het Van der Stel Manor guesthouse, een woning uit 1910 in Kaaps-Hollandse stijl die door hen met liefde werd gerestaureerd en voorzien van alle moderne comfort.

De woning onderging in 2018 een grondige renovatie en er werd een modern gedeelte aangebouwd. Van der Stel Manor is gelegen in een rustige buurt op ongeveer twee kilometer van het charmante dorpscentrum van Stellenbosch. Tegelijkertijd ben je ook dicht bij de omliggende wijnlanden, golfbanen en de internationale luchthaven van Kaapstad die op slechts 30 minuten rijden ligt. De mooi aangelegde tuin heeft een zwembad om in alle rust te ontspannen. Vergeet zeker niet om op het dakterras van het uitzicht op de omliggende bergen te genieten.

De guesthouse ligt in de nabijheid van een aantal goede restaurants, maar toch staat de chef steeds klaar om een avondmaal samen te stellen voor de gasten die liever ter plaatse bij Van der Stel Manor willen blijven dineren. Het heerlijke ontbijt wordt binnen geserveerd, maar bij mooi weer kunnen de gasten kiezen om buiten te ontbijten in de kleine binnentuin onder de oude bomen.

Alle suites zijn voorzien van een televisie, draadloos internet, minibar, kluis, haardroger en badjassen. De stijlvolle superior suites op het gelijkvloers zijn individueel ingericht in frisse en elegante tinten, en de keuze van stoffen geeft de kamers een moderne en sfeervolle uitstraling. Elke suite met badkamer is ruim en beschikt over een eigen terras met directe toegang tot de tuin en het zwembad.
De luxueuze presidentiele suite met aparte ingang is het toppunt van exclusiviteit. De zeer ruime suite beschikt over een bureau, een inloopkast, een eigen woonkamer en prive-terras dat leidt naar een prachtig aangelegde geheime tuin. Bij aankomst krijgen de gasten die in deze suite overnachten een fles champagne.
Voor pasgetrouwde koppels is Van der Stel Manor het ideale verblijf waar luxe, comfort en privacy centraal staan. De Honeymoon suites beschikken over een bureau, zithoek en een prive-terras dat evenals de presidentiele suite uitgeeft op een mooi aangelegde geheime tuin.

Opmerkingen:
Kinderen + 12 jaar welkom, maar er is geen kindertarief.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in