GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

OuKlip Game Lodge

4 12kamers/units
Zuid-Afrika | Gauteng | Pretoria Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): manager
1157 m | Lat:S 25° 23' 33" Long: E 28° 23' 46" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
OuKlip Game Lodge is vernoemd naar populaire rotsformaties in het gebied. Het is gelegen in het malaria-vrije Dinokeng Big 5 wildreservaat, dat een totale oppervlakte van 18500ha beslaat. Het reservaat ligt op ongeveer 50 km van Pretoria naast de N1 bij Hammanskraal. Deze particuliere eco-lodge zal een gedenkwaardig verblijf voor toeristen en gezinnen bieden.

Ontdek comfort, persoonlijke aandacht en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het is perfect voor uitjes ver weg van de drukte van het stadsleven. Geniet van een buitenervaring in het prachtige inheemse bushveld, zodat je kunt ontspannen en quality time kunt doorbrengen met vrienden en familie rond een kampvuur onder de sterrenkosmos.

OuKlip Game Lodge bestaat uit twaalf luxe self-catering tent huizen die elk geschikt zijn voor 2-4 gasten. Het keukentje bevat het allernoodzakelijkste, tevens beddengoed en handdoeken (geen handdoeken voor bij het zwembad), ventilator, haardroger, braaitoerusting, een gasgeiser, waterzuiveringsinstallatie, thee en koffie. Er is een aantal restaurants in de omgeving. OuKlip Game Lodge is uniek in de zin dat het mogelijk is om de Big 5 te spotten vanuit je eigen tent en boma.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Prachtige slaapplek, proper, luxe, zeer vriendelijke mensen. Zeer veel dieren gezien met de self-drive

Nico Waumans & Peggy Delfante (11-11-2019)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in