GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Africamps - Oudtshoorn

3 12kamers/units
Zuid-Afrika | Addo | Oudtshoorn Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Africamps
384 m | Lat:S 33° 33' 47" Long: E 22° 13' 51" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Gelegen op een van de grootste werkende struisvogelfarms in Zuid-Afrika, is deze AfriCamps-locatie er een om te ervaren. Naast de struisvogels is een groot deel van de boerderij beschikbaar gesteld voor een breed scala aan vrij rondlopend wild zoals zebra's, springbokken, blauwe gnoes, koedoe, impala's, eland, waterbokken en nyala. Het is dat deel van de boerderij waar u 12 van onze luxe boetiekcampingtenten vindt die rond een grote waterdam zijn geplaatst. AfriCamps Klein Karoo ligt op slechts 10 minuten rijden van het centrum van Oudtshoorn, midden in een ongerept Karoo-landschap met direct uitzicht op de Swartberg. Het biedt de perfecte achtergrond om te ontspannen in de rustige omgeving van deze serene majestueuze boerderij.

Boer Piet Schoeman is altijd trots om te zeggen dat AfriCamps Klein Karoo geen struisvogelshowboerderij is, maar een authentieke werkende struisvogelfarm. De dieren in het wild vormen een ander hoogtepunt dat je kunt ervaren.

Deze boerderij ligt vlak bij de Garden Route, ongeveer een uur ten noorden van George, en is de perfecte tussenstop tussen Kaapstad en Port Elizabeth. Oudtshoorn heeft iets voor iedereen in de familie, verken de beroemde Cango-grotten, maak een rit door de schilderachtige Swartberg-bergpas, ga op een Meerkat-avontuur of omarm de lokale cultuur op een van de vele festivals die het hele jaar door plaatsvinden. Maak ook een wandeling door het levendige centrum van deze vriendelijke stad en ervaar de vele leuke restaurants en coffeeshops.

TARIEVEN VOOR DE MAAND oktober 2019

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting zonder ontbijt (RO), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerkingen:
- tarief voor een derde, vierde of vijfde persoon aan R213 pp/pn (tot mei 2020)
- Kind 0-2 gratis, van 3-16 jaar aan R107 pk/pn (tot mei 2020)
- Minimumverblijf 2 nachten tijdens feestdagen en tijdens het piekseizoen (06/12/19 - 11/01/2020)

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Open haardDraadloos netwerkBraaiParkeerplaatsKeuken

In de kamers:

AirconditioningOpen haardRookverbod

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBerg(en) Natuurreservaat
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in