GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Hallmark House Hotel

40kamers/units
Zuid-Afrika | Gauteng | Johannesburg Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Newmark hotels
1732.88 m | Lat:S 26° 11' 58" Long: E 28° 3' 22" check-in: 14:00 tot 0 / check-out: 11:00
Reserveer
Hallmark Hotel is de nieuwste aanwinst voor de trendy en succesvolle Maboneng wijk. Het hotel weerspiegelt een nieuw hoofdstuk in de Afrikaanse architectuur en het concept van het volledige gebouw is de creatie van een totaalbeleving. De ruimte is een luxueuze woonomgeving met appartementen en een keuze uit winkels, een coffee shop, brouwerij en een boetiekhotel en reflecteert de culturele identiteit van Johannesburg.

Het hotel heeft een veilige parking en geschikt voor vergaderingen en bijeenkomsten, vandaar dat er ook zeer snel (gratis) internet beschikbaar is in het hotel voor de gasten. Geniet van een heerlijk diner in het 4-sterren restaurant op het gelijkvloers of ga even langs in de jazz bar en sigaarlounge om even te ontspannen.

Hallmark Hotel heeft keuze uit 3 kamertypen: deluxe, premium en executive, maar zijn allemaal even comfortabel. Het verschil is de grootte van de kamer, het bed en het uitzicht.

TARIEVEN VOOR DE MAAND augustus 2020

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerkingen: 

1 kind jonger dan 12 jaar kan gratis bij de ouders op de kamer slapen.

Hallmark House Hotel hanteert mogelijk Best Available Rates, dus best even de tarieven navragen voor specifieke datum.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in