GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Rra Dinare

8kamers/units
Botswana | Okavango Delta | Maun Botswaanse eigenaar/uitbater(s): Kwando Safaris
m | Lat:S 19° 33' 24" Long: E 23° 34' 8" check-in: 14:00 tot 0 / check-out: 10:00
Reserveer
Dit nieuwe luxe safarikamp, eigendom van Under one Botswana Sky is gelegen vlakbij het Moremi wildpark aan het zuidoostelijke deel van de Okavango Delta. Met de naam Rra Dinare wordt verwezen naar de talrijke buffels die in dit gebied voorkomen. De naam van het kamp is afgeleid vanuit de plaatselijke Tswana-taal en betekent zoveel als Vader van de vele buffels.
Het kamp in gelegen in een prive-gebied van 272 km2, helemaal ontworpen om in te passen in de natuurlijk omgeving, met zicht op de Gomoti-rivier en het bijhorende overstromingsgebied. De acht tenten van het kamp bieden zicht op de Gomoti-rivier. Het kamp is in dezelfde stijl gebouwd als de andere Under One Botswana Sky kampen. Gasten kunnen ontspannen en genieten van de prachtige omgeving en een duik in het zwembad, terwijl ze het wild en de vogels observeren.

Tijdens de seizoensgebonden wateractiviteiten op de Gomoti-rivier of de gamedrives, die plaatsvinden in het concessiegebied naast het Moremi game reserve, zie je niet alleen buffels, maar ook antilopen, vogels en af en toe een nieuwsgierige olifant.

Opmerking
- In de tarieven is inbegrepen, de overnachting, alle maaltijden en snacks, koffie en thee, lokale dranken (non-alcoholisch en alcoholisch), wasserij, alle activiteiten zoals game drive, boot cruise, Mokoro trip, vissen en natuur wandelingen. 
- Gamedrives op het vaste land worden ondernomen tussen november/december en april/mei (bij laag waterstand) en wateractiviteiten tussen april/mei en oktober/november (bij hoog waterstand) 
- Tevens zijn Park Fees en overheids taksen, alsook noodevacuatie uit de delta, inclusief 
- max. 6 personen per game drive voertuig 

Kinderen

- Kinderen +6 welkom.
- kindertarief geldig tussen 6 en 15 jaar indien deze de kamer delen met 2 volwassenen (extra bed of in de familiekamer)
- max. 1 kind per boeking aan kindertarief (er is slechts 1 familiekamer voor max. 2 kinderen en 1 extra bed beschikbaar)
- kinderen onder 18 jaar moeten een kamer delen met een volwassene
- Voor de activiteiten te voet en per mokoro: kinderen +12 jaar 

Vluchten
Maun - Rra Dinare: 290 US$/pp 
Rra Dinare - Kasane: 550 US$/pp 
Prijzen van de vluchten kunnen zonder voorafgaande kennisgeving aangepast worden, rekening houdend met de US$ koers en brandstofprijzen
Bagage dient in zachte zakken en mag max 20 kg wegen incl. handbagage (fotomateriaal)
Personen boven 100 kg kunnen onderhevig zijn aan een toeslag

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Botswana te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in