GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Rra Dinare

8kamers/units
Botswana | Okavango Delta | Maun Botswaanse eigenaar/uitbater(s): Under one botswana sky
m | Lat:S 19° 33' 24" Long: E 23° 34' 8" check-in: 14:00 tot 0 / check-out: 10:00
Reserveer
Dit nieuwe luxe safarikamp, eigendom van Under one Botswana Sky is gelegen vlakbij het Moremi wildpark aan het zuidoostelijke deel van de Okavango Delta. Met de naam Rra Dinare wordt verwezen naar de talrijke buffels die in dit gebied voorkomen. De naam van het kamp is afgeleid vanuit de plaatselijke Tswana-taal en betekent zoveel als Vader van de vele buffels.
Het kamp in gelegen in een prive-gebied van 272 km2, helemaal ontworpen om in te passen in de natuurlijk omgeving, met zicht op de Gomoti-rivier en het bijhorende overstromingsgebied. De acht tenten van het kamp bieden zicht op de Gomoti-rivier. Het kamp is in dezelfde stijl gebouwd als de andere Under One Botswana Sky kampen. Gasten kunnen ontspannen en genieten van de prachtige omgeving en een duik in het zwembad, terwijl ze het wild en de vogels observeren.

Tijdens de seizoensgebonden wateractiviteiten op de Gomoti-rivier of de gamedrives, die plaatsvinden in het concessiegebied naast het Moremi game reserve, zie je niet alleen buffels, maar ook antilopen, vogels en af en toe een nieuwsgierige olifant.

TARIEVEN VOOR DE MAAND maart 2020

Prijzen in Amerikaanse dollar, per nacht, op basis van alles inclusief (FI), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerkingen:Tarief inclusief: Accommodatie, geplande activiteiten en wasserette, alle maaltijden, snacks, thee en koffie, dranken van lokaal merk (alcoholisch en niet-alcoholisch), Nationale parkkosten en alle overheidsheffingen en belastingen, Emergency Evacuation Cover (gasten hebben nog steeds hun eigen verzekering nodig). Charters vanaf Maun zijn mogelijk aan $488 pp. (2019). Informeer naar de bijzonderheden.
Prijs voor kinderen van 6 - 11 jaar varieert tussen $265 (laag seizoen) en $515 (hoog seizoen); informeer naar het juiste tarief.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Dollar/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Botswana te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in