GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Hardap Resort

50kamers/units
Namibie | Hardap | Mariental Namibische eigenaar/uitbater(s): Namibia Wildlife Resorts - Sunday Nelenge
1173.10 m | Lat:S 24° 29' 20" Long: E 17° 50' 52" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Ongeveer 20 km ten noorden van Mariental ligt het Hardap Resort, gelegen aan de Hardap Dam, het grootste stuwmeer van Namibie, een ideale tussenstop voor wie op weg is naar het zuiden van het land. De poorten naar Hardap Resort zijn geopend van 6u en 23 u en zijn het hele jaar door toegankelijk.

De Hardap Dam is een klein natuurreservaat rond een stuwmeer dat gevoed wordt door de Fish rivier, die 300 km zuidelijker door de gelijknamige canyon stroomt. Het meer is aangelegd om onderzoek te doen naar betere methoden voor het kweken van vis maar wordt ook gebruikt voor recreatieve doeleinden. Het water uit het stuwmeer wordt onder andere gebruikt om akkers te irrigeren waar men mais, katoen en druiven verbouwt.
Het park heeft zowat 80 km aan gravelwegen en is 25.000 hectare groot. Er leven geen roofdieren dus je kan er ook wandelingen maken. Koedoe, gemsbok, springbok. struisvogel, eland, hartebeest en tal van andere diersoorten kan je tegenkomen. Tussen de rotsen leven dassies (Hyrax) en klipspringers. Je zal ook een grote verscheidenheid aan vogels kunnen waarnemen. In het noorden van het park werdenpuntlipneushoorns uitgezet (black rhino). Er is een grote verscheidenheid aan vogelsoorten te zien in en rond de dam. Aalscholver, heidelibel en lepelaar zijn te zien op het meer zelf, evenals een Afrikaanse zeearend en een klein aantal visarenden. Grote witte kolonies pelikanen zijn een seizoensgebonden hoogtepunt voor vogelaars.

Het Hardap resort biedt verschillende types accommodatie aan.
Zo zijn er 30 Bush Chalets, alle met eigen badkamer. Sommige chalets hebben airconditioning en andere een ventilator.
De 15 Familie Chalets hebben self-catering faciliteiten met een uitgeruste keuken en zitruimte en bieden plaats aan 4 personen. Alle familiechalets liggen langsheen de rand van de dam
De 5 VIP-bungalows liggen op de rand van de dam en hebben spectaculair zicht vanaf het terras over de dam. Ze hebben vergelijkbare faciliteiten als de chalets maar bieden plaats aan 4 personen.

Voor een diner met een heerlijk wijntje kan u terecht in het restaurant met uitzicht op de dam. Er zijn vaak klipdassies te zien die in de buurt spelen. Het zwembad biedt de nodige afkoeling tijdens de warme zomermaanden. Er is tevens een winkeltje met basisproducten.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juli 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: Kindertarief aan 50% is geldig tussen 6 en 12 jaar (onder 6 jaar gratis bij twee volwassenen op de kamer)

Maaltijden 2023:

- Ontbijt (continental): 90 N$/pp
- Ontbijt (full English): 180 N$/pp
- Lunch: 260 N$/pp
- Dinner: 300 N$/pp

Activiteiten 2023:
- Rit door de natuur (voor- of namiddag): 375 N$/pp
- Bootcruise: 375 N$/pp

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardZwembadInternet toegangBraaiParkeerplaatsKeuken

In de kamers:

AirconditioningVentilatorOpen haardVerwarmingRookverbodThee en koffieKluisjeKoelkast/minibar

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

WildBerg(en) Natuurreservaat Rivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in