GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

The Robertson Small

5 10kamers/units
Zuid-Afrika | Route 62 | Robertson Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): manager
184 m | Lat:S 33° 48' 0" Long: E 19° 52' 46" check-in: 14:00 tot 0 / check-out: 11:00
Reserveer
Robertson is slechts twee uur rijden van Kaapstad langs de R62, de langste wijnroute in de wereld. Het stadje is gelegen in de Breede River Valley, of de vallei van wijn en rozen, geflankeerd door twee bergketens.
De Robertson Small Hotel is het enige vijfsterrenverblijf in dit pittoreske stadje en staat mee in de lijst van beste luxe country hotels in heel Zuid-Afrika. Het zijn de kleine details die het grote verschil maken.

Het hotel is uitgerust met 10 aparte kamers met elegante en moderne meubels, een flatscreen-tv met satellietzenders en een dvd-speler. Sommige kamers hebben een comfortabele zithoek. De kamers zijn uitgerust met een eigen badkamer. WiFi is gratis.
The Robertson Small Hotel beschikt over een eigen restaurant, een bar en twee zwembaden. De wifi en prive-parkeergelegenheid zijn gratis beschikbaar. Daarenboven is het hotel ook voorzien van een wellness-ruime en een prachtige tuin. Het restaurant serveert ontbijt, lunch en diner. Reserveren voor lunch en diner is noodzakelijk. Het menu van het restaurant bestaat uit seizoensgebonden gerechten, klaargemaakt met lokale producten. Het menu kan vergezeld worden door verschillende wijnen uit de unieke Robertson wijnvallei.

Opmerkingen:

- Babybedje op aanvraag beschikbaar. 
- Kinderen van 0-6 jaar verblijven gratis en van 7-10 jaar aan 50% van het volwassentarief.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid WasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningWasserijRookverbod

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandGolfBerg(en) Wijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in