GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

The Belgium Inn

6kamers/units
Zuid-Afrika | Kruger (centraal) | Hoedspruit Vlaamse eigenaar/uitbater(s): Jozef en Carine
518 m | Lat:S 24° 20' 35" Long: E 30° 59' 7" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Met zes luxueuze en comfortabele kamers kan The Belgium Inn vast en zeker een stijlvolle lodge worden genoemd. Eigenaars Jozef en Carine bouwden de lodge in koloniale stijl helemaal zelf en het project werd in 2016 afgerond. Daarbij hebben ze op alle details gelet, zodat de kamers comfortabel zijn met een unieke toets.

Alle kamers met eigen badkamers zijn voorzien van mooi bedlinnen, airconditioning, wifi, koelkast, minibar en waterkoker en hebben een zithoek met een flatscreen-tv met satellietzenders. De kamers hebben ook een terras en/of balkon voor een gezellige avond in het typische Laagveld. Het verblijf biedt ook gratis parkeergelegenheid.

De eigenaars streven ernaar om gasten onder te dompelen in een stijlvolle sfeer met een zeker elegantie, zodat zowel de zakelijke reiziger als de doorsnee toerist zich helemaal thuisvoelt.

The Belgium Inn beschikt ook over een zwembad en in de buurt behoren golfen en vissen tot de mogelijkheden. Hoedspruit zelf bevindt zich op 2,5 kilometer van The Belgium Inn.

Opmerking: Kindertarief aan 75% is geldig tot 12 jaar; een derde persoon op de kamer aan het tarief van een persoon sharing.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Luchthaven transfersZwembadParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningTelefoonRookverbodTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

WildNationaal ParkNatuurreservaat
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Nogal veel lawaai van de baan s morgens vroeg .

Van Laeken family + Mr/s Bouquiaux (26-07-2022)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in