GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Lianshulu Bush Lodge

8kamers/units
Namibie | Zambezi (Caprivi) | Kongola Namibische eigenaar/uitbater(s): Caprivi Collection
961 m | Lat:S 18° 8' 47" Long: E 23° 22' 56" check-in: 11 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Nianshulu Bush Lodge ligt in het noordoostelijke deel van Namibie, meer bepaald in het oosten van de Zambezi (Caprivi) regio. Bezoekers aan deze lodge kunnen genieten van alle rust en stilte van de bush, maar tegelijkertijd ook van de schoonheid van de Kwando Rivier en de prachtige fauna en flora die hiermee gepaard gaan. Het is een privaatconcessie die binnen de grenzen van het Mudumu National Park is gelegen. Het gebied omvat gras- en moeraslanden en is de thuisbasis voor heel wat wildsoorten.

De gemeenschappelijke ruimtes van de lodge zijn specifiek ontworpen voor comfort en ontspanning in een gastvrije omgeving zodat elke gast zich perfect welkom voelt.
Gasten hebben vanop het bovenste terras een prachtig uitzicht over het dierenleven in de rivier, namelijk nijlpaarden, olifanten en antilopen, en kunnen tegelijkertijd genieten van een heerlijk biertje of een gin/tonic. Een zeer toegewijd personeel zal ervoor zorgen dat een verblijf memorabel zal worden.

De eenvoudige, maar comfortabele accommodatie omvat 8 chalets, elk met eigen badkamer, waarvan 6 chalets met twee eenpersoonsbedden en 2 chalets die dienen als ruimere suites. Vier chalets bieden uitzicht over de lagune, terwijl de andere vier in het woud tussen de dichte vegetatie zijn gelegen voor extra privacy. Iedere chalet heeft ook nog een dek om heerlijk te genieten van de Afrikaanse bush.

Opmerking

- Fully Inclusive omvat de prijs van de overnachting, alle maaltijden, ochtend en namiddag game activiteiten, frisdrank, park fees, wasserijdienst.
- DBB omvat de prijs van de overnachting alsook het ontbijt en diner
- De lodge is gesloten in december en januari.

Kinderen

- Kinderen tot 5 jaar gratis 
- Tussen 6 en 11 kunnen ze een kamer delen met twee volwassenen aan kindertarief.

Maaltijden

- Bush brunch: 748 N$/pp (min. 2 personen)
- Lunch: 275 N$/pp
- Lunchpakket: 238 N$/pp
- Avondmaal: 523 N$/pp
- Diner op prive deck: 630 N$/per persoon (min. 2 personen)

Activiteiten 

- Game drive: 895 N$/pp
- Boat cruise: 895 N$/pp
- Cultureel bezoek dorp: 875 N$/pp
- Vissen per boot: 2695 N$/pp

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Open haardZwembad

In de kamers:

VentilatorRookverbodKluisje

In de badkamers:

Douche
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Schitterend gelegen, maar een 4x4 had hier beter aan zijn trekken gekomen, de weg van de hoofdbaan tot aan de lodge was niet optimaal, stukken met los zand en diepe voren waar een 2x4 niet goed tegen opgewassen is.

Mr/s Dendauw & Mr/s Ponsaers (16-10-2018)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in