GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Aan Die Oewer

3 7kamers/units
Zuid-Afrika | Karoo | Graaff Reinet Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Loraine en Hubri
750 m | Lat:S 32° 15' 34" Long: E 24° 31' 51" check-in: 14:00 tot 10:00 / check-out: 0
Reserveer
Kom en geniet van dit charmante en comfortabele guesthouse met driesterren voorzieningen en een topservice. Aan Die Oewer in Graaff Reinet biedt zowel bed en breakfast als self-catering accommodatie aan een goede prijs.

Het guesthouse is gelegen langs de oevers, vandaar ook de naam, van de Sundays-rivier in een rustige wijk van deze historische stad. Alle kamers, twee familiekamers en vijf aparte kamers hebben allemaal een aparte prive-ingang, een badkamer, televisie (met DSTV), airconditioning, mogelijkheid om te barbecuen en een veilige parking.

Tijdens de warme zomermaanden zijn het zwembad en lapa de plek om verkoeling te zoeken met een verfrissend drankje. Bezoekers van Aan Die Oewer kunnen daarenboven ook genieten van het adembenemde uitzicht over de bergen en het nabije game reserve.

Opmerking - Informeer naar de speciale prijzen in de piekperiode december/januari en de vakantieperiode in april.
- Indien self catering geboekt is, kan ontbijt bijbesteld worden aan 80 rand per persoon.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

ZwembadInternet toegangDraadloos netwerkBraaiParkeerplaatsKeuken

In de kamers:

AirconditioningRookverbodInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

Platteland
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in