GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Pangolin Chobe Hotel

14kamers/units
Botswana | Chobe East | Kasane Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Pangolin Safaris - Toby Jermyn
m | Lat:S 17° 48' 39" Long: E 25° 9' 14" check-in: 12:00 tot 10:00 / check-out: 0
Reserveer
De Pangolin Chobe Lodge opende de deuren in juli 2018. Het stuk land waar de lodge momenteel wordt gebouwd werd in 2016 door Pangolin photo safaris aangekocht omwille van twee redenen. Ten eerste omdat de lodge heel dicht bij de ingang van het nationale park zal liggen en ook vlakbij de vertrekplaats aan de rivier waar je in het Chobe nationaal park gaat. Hierdoor kunnen de gasten van de Pangolin Chobe Lodge als een van de eerste bezoekers het park ’in de ochtend betreden. Ten tweede is het zicht van op de heuvel waar de lodge wordt gebouwd spectaculair. De zonsondergang is elke dag opnieuw te bewonderen recht voor de lodge met een uitzicht over de Chobe-rivier.

Pangolin Chobe Lodge is een gezellige lodge met slechts 14 kamers met tweepersoonsbedden of twee eenpersoonsbedden, en deze zijn elk voorzien van een badkamer met toilet en douche. Om te genieten van het adembenemende uitzicht, heeft elke kamer een eigen balkon. Daarenboven zijn de kamers voorzien van airco en verschillende stopcontacten om je camera en laptop op te laden. De kamers zijn voldoende groot voor alle bagage en cameramateriaal.

Pangolin is reeds jaren gekend als een aanbieder van fotosafari in Botswana. De gidsen zijn dan ook ten zeerste vertrouwd met dit gebied en daarom zijn de game drives en boatcruises van hoog niveau. Buiten de luxe accommodatie is tevens de brunch, high tea en diner inbegrepen. Ook alle lokale dranken zijn inclusief alsook de bed levy en park fees voor het Chobe Nationaal Park. Voor diegene die invliegen is ook de airport transfer gratis. Per dag is tevens een game drive per 4x4 voertuig en een boatsafari op de Chobe rivier inbegrepen. De activiteiten vinden plaats met een aangepast voertuig waarop uw camera kan bevestigd worden alsook een speciaal uitgeruste fotoboot. Indien gewenst, wordt ook een camera alsook de lens ter beschikking gesteld tijdens deze safari's en krijgt u nadien het SD kaartje waarop al uw foto's staan. Indien u dus zelf niet over een goed toestel en/of telelens beschikt, is dit de perfecte gelegenheid om toch prachtige foto's te kunnen maken onder begeleiding van een instructeur.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juli 2022

Prijzen in Amerikaanse dollar, per nacht, op basis van alles inclusief (FI), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Prijzen zijn inclusief:
- accommodatie en alle maaltijden (brunch, high tea en diner) alsook lokale dranken
- twee activiteiten per dag (game drive of boatcruise) met een speciaal uitgerust 4x4 voertuig en foto boot, camera en lenzen worden ter uwer beschikking gesteld indien u dit wenst.
- inkom Chobe Nationaal park en bed levy
- airport transfer

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Dollar/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Botswana te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

de beste plaats om te verblijven,mede door het enthousiasme van Janine Krayer en haar equipe

Couvreur party (24-09-2019)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in