GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Petite Provence

4 9kamers/units
Zuid-Afrika | Zoeloeland | Ballito Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Jacques
16.52 m | Lat:S 29° 30' 21" Long: E 31° 13' 57" check-in: 14:00 tot 10:00 / check-out: 0
Reserveer
Het Petite Provence Boetiekhotel is gelegen in Ballito, op ongeveer 30 minuten rijden van Umhlanga in Durban, en slechts twintig minuten van de internationale King Shaka luchthaven.
Een charmante guesthouse met 14 kamers en bijhorende badkamers voor een eersteklasverblijf in de regio. Geniet van dit unieke guesthouse met een vleugje Franse provence, dankzij een explosie van heerlijk geurende lavendel, paars tinten en Zuidfranse gastvrijheid. De tropische tuin met zwembad is een weerspiegeling van de plantengroei in deze kustregio. Het belangrijkste strand van Salt Rock ligt op slechts 300 meter van Petite Provence. Ideaal voor een rustige vakantie of een korte stop. Bij Petite Provence voel je je thuis.

De veertien kamers zijn ruim en smaakvol ingericht met bijhorende badkamer en alle mogelijke moderne voorzieningen, waaronder tv en dvd. Gasten kunnen van op hun eigen priveterras of balkon aan de kamer genieten van de tropische tuinen, het park en de zee.

Opmerkingen:Alleen suites kunnen een extra bed plaatsen voor een derde persoon Er zijn 2 categorieën kamers, namelijk: Standard Luxury Rooms (6) en Luxury Suites (8) De Garden Cottage, hetzelfde geprijsd als standaard luxe, kan 2 extra kinderen plaatsen

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in