GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Ecoscience Luxury Lodge

6kamers/units
Tanzania | Arusha | Karatu Vlaamse eigenaar/uitbater(s): Ben Beeckmans
m | Lat:S 3° 43' 25" Long: E 36° 5' 36" check-in: 14:00 / check-out: 11:00
Reserveer
De Ecoscience lodge ligt aan de noordoostelijke grens van het Tarangire Nationaal Park, 20 km ten zuiden van het dorp Makuyuni (gelegen langsheen de belangrijkste toeristische weg naar het Serengeti nationaal park). De 80 ha eigendom grenst aan een belangrijke migratieroute van olifanten, zebra's en andere dieren. Het gebied wordt lokaal genaamd "de kleine Serengeti-vlakte". Het grootste deel van het land wordt natuurlijk gehouden. Aan de noordelijke rand bevinden zich de luxe lodge en het wetenschappelijk centrum.

Deze luxe boutique lodge is ontworpen door de Spaanse architect Maria Rodriguez-Carre�o Villangomez. De architectuur van de luxe kamers en restaurant is gebaseerd op de Maasai hut, in een originele, moderne en minimalistische versie.

Er zijn slechts 6 grote kamers van 60 m�, elk met een terras van 30 m�. Elke kamer heeft een tweepersoonsbed, een zetel, een kast, een bureau en een eigen badkamer. Vanuit elk bed is er een spectaculair uitzicht op de Radilen heuvel, aan de andere kant van de vallei. Internet is beschikbaar. Met slechts zes luxe kamers is het woord 'priv�-lodge' de juiste term.

Het restaurant, gebouwd in dezelfde stijl als de luxe kamers, is het ontspanningsgebied, met zithoeken, open haard, bar en eetkamer, waar u het meest onvergetelijke eten zal proeven. De Frans-Belgische-Mediterrane keuken zal de bezoekers zeer tevreden stellen. Bovendien beschikt de lodge over een eigen souvenierwinkeltje. Vooraleer het donker wordt, zal de manager, die trouwens een wetenschapper is maar ook een goede muzikant, zijn gasten verwelkomen in het restaurant met wat romantische muziek op de grootse piano.

De uitzichten van Ecoscience zijn spectaculair. Onze natuurlijke ori�ntatiepunten zijn, van oost naar west, in het zuiden, de bergen Hanang en Kwaraha, beiden vulkanen, Tarangire Hill, Radil Hill, Loikisale Hill en Mounts Monduli en Meru vulkanen. Heel af en toe kan zelfs een sneeuwbedekte Kilmanjaro worden waargenomen.

Ecoscience is volledig onafhankelijk voor wat betreft elektriciteit. Alles is gebaseerd op zonnepanelen (elektriciteit, warm water) met back-upgeneratoren, en dankzij onze geo-elektrische vooruitzichten konden we de waterput (water op 150 meter diepte) vinden die we nodig hadden in deze zeer droge savanne - een zeldzaam item. De bezoekers en inwoners worden geadviseerd om water op een duurzame manier te gebruiken! Douches en kranen zijn voorzien van waterbesparende koppen. De gasten moeten te allen tijde in het aangegeven "bezoekersgebied" blijven. Indien ze buiten deze regio wensen te gaan, moeten ze vergezeld gaan van ons erkend personeel of een Maasai bewaker.

Wij raden onze gasten aan om voor een verblijf van minimaal 2 nachten te kiezen, om ten minste ��n dag door te brengen met wetenschappers, die hen een dieper inzicht kunnen geven in Noord-Tanzania.

Opmerking: de lodge heeft geen kredietkaartfaciliteiten, enkel cash

Wifi is beschikbaar in de science tent voor alle gasten

Mogelijke activiteiten
• Scientific talks, afhankelijk van de projecten welke op dat moment gaande zijn
• Cultureel bezoek aan een lokaal Maasai dorp
• Begeleide wandelingen met de Maasai gidsen kunnen georganiseerd worden

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Rolstoel vriendelijk

In de kamers:

RookverbodThee en koffie

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

WildBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Tanzania te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen