GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Ntaba River Lodge & Spa

4 5kamers/units
Zuid-Afrika | Wild Coast | Port St Johns Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): General manager
m | Lat:S 31° 35' 54" Long: E 29° 31' 38" check-in: 14.00 tot 20:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Ntaba River Lodge is gelegen tussen torenhoge kliffen en temidden prachtige tropische tuinen aan de oever van de Umzimvubu rivier. Dit familie resort biedt de beste mix van Wild Coast gastvrijheid en uiterst comfortabele kamers. Ben je op zoek naar een plaats waar je een kan zijn met de natuur , dan ben je hier aan het juiste adres!

Ntaba River Lodge is een droom voor natuurliefhebbers, want hier kan je relaxen en gewoon genieten van de voorbij stromende rivier, kanoën, een dagje op het strand spenderen, wandelen, paardrijden op het strand of eens een bezoek brengen aan de lokale gemeenschap en genieten van een lokale Pondo lunch. Met de diversiteit van het ruige landschap, de pure schoonheid van het gebied en dichte vegetatie die de lodge omringt, is dit tevens de ideale plek voor vogelliefhebbers!

De lodge beschikt over 3 types kamers, allen smaakvol ingericht met teaken meubelen, granieten bladen in de badkamers en prachtige douches. Alle kamers hebben airconditioning/verwarming, een kluisje, thee en koffie faciliteiten, koelkastje (gevuld op aanvraag), haardroger, plasma TV met 10 satelliet kanalen en een eigen badkamer met toiletartikelen (zeep, shampoo, douchekapjes, badschuim en body lotion)
De standaard kamers zijn vrijstaande cottages met 2 aparte slaapkamers met tussendeur, welke ideaal zijn voor koppels met oudere kinderen (boven 12 jaar). Elke kamer heeft een eigen badkamer met douche. De kamers zijn ingericht met geïmporteerde Indonesische teak meubelen en hebben allen een groot terras met zicht op de rivier.
De superior kamers hebben een king size bed en een eigen zitruimte alsook een badkamer met douche en bad.
De ‘Mediba” executive suites zijn zeer ruim en zijn gelegen langsheen de rivier. Ze hebben een king size hemelbed en een zitruimte.

Het diner bij Ntaba River Lodge is een smeltkroes van traditionele zuid-Afrikaanse keuken en europese flair, welke een a la carte menu aanbiedt alsook cocktail snacks en buffet. Vegetarische en halaal maaltijden worden tevens voorzien en het menu is steeds zeer flexibel.

De lodge beschikt tevens over een spa met goed opgeleide therapeuten, welke een relaxerende behandeling kunnen garanderen. Deze kan gaan van huidverzorging, gezichtsbehandeling, hot stone massage en massage voor koppels.

Port St Johns is gelegen in de prachtige Wild Coast regio en biedt romantische stranden en geweldige plekjes op de meest natuurlijke, nog perfecte setting. Port St Johns beschikt over een aantal van de mooiste ongerepte kustenlijnen.

Mogelijke activiteiten vanuit de lodge:
- wandelen en begeleide wandelingen
- Mountainbike parcours om het hart van de natuur te ontdekken
- dolfijnen en walvissen kijken, aangeboden tijdens de Sardine Run
- Kanoën en Water sport
- Golfen - Port St Johns heeft een 9-holes golfbaan
- Paardrijden

Interessante plaatsen om te bezoeken:
- Lighthouse: Een wandeling naar de vuurtoren op First Beach is een multimedia avontuur en een eenvoudige manier om Port St Johns te ervaren.
- The National Museum: Op 5 minuten rijden van de lodge, hier heeft u een kans om de rijke geschiedenis en cultuur van de Pondo te ervaren.
- Silaka Nature Reserve: Rij tot 3rd Beach voor een dagje wandelen op het strand of genieten van de Wild Coast zon.
- Umgazana Moerassen: Rij tot Umgazana om de lokale bevolking te ontmoeten. Je kan hier een kanotocht ondernemen door de Umgazana moerassen met een gids.
- De Gap en Blowhole
- Mt.Thesiger Airstrip biedt een spectaculair uitzicht over Port St Johns en de Oceaan.
- Poenskop: mooie rit langs het strand ... geweldig!
- tours of self drive trips kunnen georganiseerd worden naar Waterfall Bluff of Magwa Falls

Opmerkingen:
Kinderen onder 12 jaar niet toegelaten. Derde persoon enkel mogelijk in family cottage aan vol tarief.
WiFi is beschikbaar in de gehele accommodatie. De eerste 100MB per apparaat, per dag is gratis. Daarna dient u extra tegoed bij te kopen.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtBuffetDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid WasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopySpaParkeerplaatsBuffet

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingWasserijRookverbodKluisjeInternet

In de badkamers:

Jacuzzi

In de omgeving:

Rivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in