GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Khwai Guesthouse

6kamers/units
Botswana | Okavango Delta | Khwai District Botswaanse eigenaar/uitbater(s): Bush Ways Lodges
940 m | Lat:S 19° 9' 30" Long: E 23° 45' 40" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Khwai Guest House biedt zeer betaalbare accommodatie voor haar ligging nabij zowel Moremi Nationaal park als het Khwai conservatiegebied. Het gastenhuis ligt op 3.5 uur rijden van Maun of indien gewenst kan er ook worden ingevlogen. Het is de ideale basis om de regio van de delta alsook van de Khwai rivier te verkennen. De nabijgelegen Khwai concessie wordt geleid door de Khwai Development Trust en biedt een uitstekende verscheidenheid aan fauna en flora. Het is een ongerept stukje wildernis dat grenst aan het Moremi Game Reserve met de Khwai rivier als enige grens. Deze zorgt voor een constante watervoorraad, waardoor de concentratie aan wild in deze regio ook zeer groot is. Zowel Moremi Game Reserve als de Khwai concessie zijn zeer gemakkelijk bereikbaar vanuit de lodge. Begeleide game drives worden in beide gebieden aangeboden.

Khwai Guest House bestaat uit 6 recent vernieuwde bungalows met rieten dak, welke op dezelfde wijze gebouwd werden als de woningen in de rurale gebieden van Botswana. De kamers zijn warm en modern ingericht, hebben comfortabele bedden, rustieke houten ornamenten in een charmant, origineel decor. Elke kamer heeft haar eigen badkamer met openlucht douche, toiletartikelen en badlinnen. In elke kamer bevindt zich een kluisje en plafondventilator.

Khwai Guest House biedt een gemeenschappelijke keuken aan, welke de gasten toelaat om ofwel zelf voor hun maaltijden te zorgen of te genieten van de heerlijke gerechten die worden klaargemaakt door de kok van het eigen restaurant. Net buiten de grote tent is er ook elke avond een open kampvuur.

De activiteiten die vanuit de lodge worden aangeboden zijn veelvuldig. Je kan een game drive ondernemen met een zeer ervaren ranger of een boottocht doen in een traditioneel uitgeholde kano (Mokoro) terwijl je ranger je alle schatten van zijn thuisland verklapt.
Mogelijk te ondernemen activiteiten zijn:
- 3 uur game drive in de Khwai Concessie
- 3 uur game drive in Moremi Game Reserve
- Volledige dag game drive (Khwai Concession en/ofMoremi Game Reserve, afhankelijk van beschikbaarheid bij aankomst)
- 2.5 uur traditioneel uitgeholde kano ("mokoro") excursie
- nachtsafari op zoek naar de nachtdieren
- Culturele ontdekking (ong.2u)

De lodge kan transfers regelen van en naar Maun per 4x4 of per vliegtuigje. Er zijn ook mogelijkheden om per mobiele safari verder door te trekken naar het Savuti en Chobe gebied.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juni 2024

Prijzen in Amerikaanse dollar, per nacht, op basis van alles inclusief (FI), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerkingen

- Kinderen tussen de 2-12 jaar betalen kindertarief
- Kinderen -12 jaar zijn niet toegelaten op de mokoro activiteiten.
- Kinderen -16 jaar zijn niet toegelaten op de wandelactiviteiten.
- Kinderen - 6 jaar worden niet toegelaten op de game drives.
- U heeft de keuze uit volgende opties voor uw verblijf, op basis van :
- DBB (Diner, bed and Breakfast)
- FB (Full board) met 2 activiteiten per overnachting incl. park fees + optionele night drive).
- Indien u niet op basis van Full board met activiteiten boekt, dan kan je activiteiten op eigen houtje doen of deze a la carte boeken via de lodge. Hou er wel rekening mee dat deze activiteiten best vooraf geboekt worden om beschikbaarheid te garanderen.

Maaltijden 2024

- Lunch: 19 US$/pp 
- Avondmaal: 35 US$/pp 

Activiteiten 2024

- Game drive in Khwai Concessie of Moremi Game reserve (3 uur): 85 US$/pp (incl. park fees)
- Game drive in Khwai Concessie of Moremi Game Reserve (volledige dag) - 165 US$/pp (incl. park fees en lunch)
- Mekoro-excursie (2,5 uur) - 60 US$/pp
- Nachtsafari (2,5 uur) - 70 US$/pp 
- Cultural experience (2 uur) - 35 US$/pp

Transfers 2024
- per 4x4 (ong. 3 u rijden) vanuit Maun (enkel): 245 US$/pp per transfer (min.2 personen, indien 1 persoon, 490 US$)
- per vliegtuig vanuit Maun (enkel): 368 US$/pp 
Inbegrepen in alle tarieven is de transfer van en naar Khwai airstrip indien u invliegt vanuit Maun

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Dollar/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardBraai

In de kamers:

VentilatorRookverbodKluisje

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

WildNationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Botswana te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Perfecte ligging in het gebied : goede en warme ontvangst, met gedetailleerde uitleg over de planning van de volledige periode. Voor elke activiteit zijn we vanuit lodge persoonlijk begeleid naar de voertuigen, idem zo bij terugkeer van elke activiteit. De ontvangst gebeurde op een zeer natuurlijke, aangename en professionele wijze. Voor elke activiteit (er waren er 5 of 6) hadden we telkens dezelfde gids : dit heeft een enorm voordeel zodat hij weet wat wij als toeristen / klanten al gezien hebben, wat we al weten, enz enz.. Dit gids heeft zeer goede communicatie met andere gidsen - in vergelijk met Chobe zijn dit er aanzienlijk minder zodat je echt wel het gevoel hebt in de wildernis te verkeren - waardoor we echt wel veel gezien hebben : de wilde honden (rustend en later op jacht), cheetah, leeuwen (tijdens succesvolle jacht - gevolgd voor ongeveer 2.5 uur), enz enz enz.. top top top bestemming !! Allemaal zeer vriendelijke mensen en lekkere maaltijden! ook top !!

Jochen Willems & Rosina Beirnaert (17-06-2024)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in