GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Hunters Country House

5 21kamers/units
Zuid-Afrika | Tuinroute | Plettenberg Bay Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Relais and Chateaux
206.44 m | Lat:S 34° 3' 9" Long: E 23° 16' 31" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Hunters Country House is altijd een beetje het gevoel te hebben thuis te komen. Bij het toekomen heb je even het gevoel in een geheime (maar romantische) tuin te zijn terecht gekomen. Buiten het oude herenhuis, dat volledig in zijn glorie werd gerestaureerd, zijn er als accommodatie individuele cottages beschikbaar die eveneens met heel veel zorg en gevoel voor privacy werden ondergebracht in de tuin. Hunters Country House ligt net tussen Plettenberg Bay (10 km) en Knysna (22 km), de ideale locatie om te genieten van de rust en de natuur, maar tegelijkertijd ook niet te ver weg van shops, restaurants en tal van locaties die de aantrekkingskracht van de Tuinroute zo groot maken. Het hotel opende in 1989 met 10 cottages en dat aantal is ondertussen uitgegroeid tot 21 suites, waarvan sommige een eigen zwembad hebben. Hunters Country House is een lid van de Relais and Chateaux Association en staat internationaal bekend voor de uitstekende service en heerlijke keuken. Qua accommodatie is er keuze uit Garden Suites, waarvan er twaalf beschikbaar zijn, alsook drie familie suites. De Deluxe Suites zijn de grootste met een oppervlakte van 85 vierkante meter, een eigen leef- en eetruimte en patio met zwembad.
Opmerking: Kinderen van alle leeftijden welkom. Kindertarief geldig voor de leeftijd van 2 tot 14 jaar. (0-2 jaar gratis) Kamertarief voor de Deluxe Family Suite is op basis van twee volwassenen en twee kinderen. Een extra volwassen persoon is mogelijk in de Deluxe Family Suite en Family Suite.
Toeristische heffing is R225 pp/dag en is niet inbegrepen in de B&B-tarieven.
In het hoogseizoen (18 december tot 10 januari) betaal je voor een single kamer, het volledige (dubbele) kamertarief.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternet

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBosgebiedWildGolfBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in