GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Ngorongoro Camp (Kirurumu)

10kamers/units
Tanzania | Arusha | Karatu Tanzaniaanse eigenaar/uitbater(s): Kirurumu Under Canvas
2400.04 m | Lat:S 3° 12' 46" Long: E 35° 28' 12" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Kirurumu Ngorongoro Pakulala Camp is gelegen aan de rand van de beroemde Ngorongoro krater. Dit luxe kamp is mobiel en opgesteld bij Pakulala in de Simba B sectie. Het is een van de meest strategische en mooiste gebieden die je aan de rand kan ontdekken. Klein en zeer intiem, zo kan je het zich voorstellen. Daar er slecht een klein aantal mensen wordt toegelaten in het kamp, krijg je een zeer persoonlijke sfeer en is er veel aandacht voor persoonlijk contact en detail. Van hieruit kan je gemakkelijk een wandeling ondernemen op de kraterring of de Olmoti bergen waar je de Munge rivier kan zien neerkomen in een prachtige waterval. Er is tevens de mogelijk om een Masaai gemeenschap te bezoeken of de Makarot berg. De tien tenten kunnen omgevormd worden tot een tent met dubbel bed of twee enkele bedden. Verlichting gebeurd door middel van zonne-energie en olielampen. Er is een bar en eettent waar de gasten een groot deel van hun tijd zullen doorbrengen, alsook een kleine boma met kampvuur.
Opmerking: Park Fees aan 71 US$/pp/dag, alsook deNgorongoro Crater Fee aan 295 US$/voertuig/dag, niet inbegrepen. Wel inbegrepen is de Camping Fee aan 71 US$/pp/nacht. 24 tot 26 en 31 december, alsook 1 januari geldt een toeslag van 35 US$/pp/dag. Drankjes (huisbier, wijn, lokale sterke drank en frisdrank) kan meteen toegevoegd worden aan het tarief mits supplement van 30 US$/pp

Game Package tarief (minimum twee nachten): 1 vaste gamedrive in het Ngorongoro National Park inbegrepen. Drankjes (huisbier, wijn, lokale sterke drank en frisdrank) kan meteen toegevoegd worden aan het tarief mits supplement van 30 US$/pp

Transfers: (vooraf te reserveren)

- Arusha: 405 US$/per voertuig

Kinderen:

- 0 tot 3 jaar: Delend met 1 of twee volwassenen, maaltijden en accommodatie gratis
- 3 tot 12 jaar: Delend met 1 of twee volwassenen aan 50%
- 3 tot 12 jaar: Indien een eigen kamer aan 75% van het volwassen tarief

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijParkeerplaats

In de kamers:

WasserijRookverbodThee en koffieKluisje

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Tanzania te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen