GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

The Stone House

6kamers/units
Namibie | Oshikoto | Tsumeb Namibische eigenaar/uitbater(s):
1483.26 m | Lat:S 19° 33' 47" Long: E 18° 5' 44" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Stonehouse Lodge is gelegen in een buitenwijk van Grootfontein. De eigenaar Boet is van Namibie en zijn vrouw Magda is van Kaapstad (Zuid-Afrika). In 1991 verhuisde ze naar Grootfontein en vier jaar later opende ze het gastenverblijf. De stenen, van waar het de naam kreeg, werden gehaald uit en oud mijnstadje genaamd Abenab. Hier willen de eigenaars alvast ervoor zorgen dat de gasten een aangenaam verblijf kennen. Boet is ook priester en heeft een sterke verbondenheid met de lokale gemeenschap. In totaal telt het gastenverblijf zes kamers die allemaal voorzien zijn van airconditioning, een minibar, televisie, draadloos internet en koffie en thee op de kamer. Verder is er ook een kleine binnentuin met zwembad en een terras dat uitgeeft op de open natuur.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Satelliet TVZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisie

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandStadNatuurreservaat Township
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

onze accommodatiesin Tsumeb (0)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in