GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Oppi Koppi Restcamp

15kamers/units
Namibie | Kunene | Kamanjab Namibische eigenaar/uitbater(s):
1225.17 m | Lat:S 19° 37' 15" Long: E 14° 50' 51" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Oppi Koppi Restcamp is letterlijk een oase in de woestijn. Het is tevens een ideale stopplaats alvorens door te trekken naar het noorden of richting Etosha Nationaal Park, Damaraland en/of Swakopmund. Het ligt op amper 70 kilometer van Galton Gate, de toegang tot Etosha.

In totaal telt de lodge 12 Luxury kamers (met airconditioning en koelkast), 2 standaard kamers (met ventilator) en een familiekamer met twee enkele en een dubbel bed. Alle kamers hebben tevens koffie- en theefaciliteiten, net als een kluisje en een terrasje. Er is ook een kampeerruimte die voorzien is van een barbecue, stroom en watervoorziening (zij het allemaal heel basis). Er zijn ook sanitaire voorzieningen en een warme douche.

De lodge heeft ook een eigen bar die gekend is voor zijn gezellige uitstraling. Er is ook een restaurant waar je terecht kan voor alle maaltijden, die nota bene Europees getint zijn. Gasten kunnen genieten van het zwembad op het domein. Er is gratis draadloos internet bij de bar, restaurant en het zwembad.

Vanuit de lodge kunnen activiteiten ondernomen worden naar onder andere de Peet Alberts Rock Engravings, een Himba dorp en er zijn ook wilde dieren te bespeuren op het domein. Otjikandero Himba Weeshuis Dorp ligt ongeveer 20 km buiten Kamanjab. Rondleidingen kunnen in het dorp worden gemaakt, waardoor u een inzicht krijgt in het leven van de Himba-mensen, een traditionele stam in Namibië en er is ook de mogelijkheid om foto's te maken. U zult de traditionele ceremonies ervaren en leren over hun juwelen en haarstijlen en hun nauwe relatie met natuur, vee en hun kinderen.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juni 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking
- Tourism Levy inbegrepen, net als gratis draadloos internet.
- Camping is op room only basis

Kinderen

-Kinderen tussen 4-12 jaar aan kindertarief als ze de kamer delen met twee volwassenen
- Kinderen onder de 4 jaar verblijven gratis

Maaltijden
- Lunchpakket: 127 N$/pp
- Avondmaal: 285 N$/pp

Maaltijden 2024

- Lunchpakket: 150 N$/pp
- Avondmaal: 350 N$/pp

Activiteiten 2024

- Himba excursion: 250 N$/pp
- Quad bike excursion: 500 N$/pp
- Quad bike excursion (1 drankje inclusief): 563 N$/pp
- Quad bike excursion (2 drankjes inclusief): 938 N$/pp

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyBraaiParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibar

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadNationaal ParkTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

wellicht minder gekend bij de toeristen, maar viel qua accomodatie goed mee. de ontvangst daarentegen (receptiepersoneel) was wat minder (keiharde muziek maakte elk gesprek onmogelijk). Eigenaar vertelde ons dat het te koop staat.!

Mr/s Defrancq - Mr/s De Baerdemaeker (31-10-2017)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in