GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Manyara Lodge (Kirurumu)

31kamers/units
Tanzania | Arusha | Karatu Tanzaniaanse eigenaar/uitbater(s): Kirurumu Under Canvas
1273.04 m | Lat:S 3° 21' 38" Long: E 35° 49' 59" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Kirurumu Manyara Lodge is gelegen op de rand van een heuvel met uitzicht op de Great Rift Valley. De panoramische zichten op Lake Manyara, de Rift bedding en Losimingori berg zijn legendarisch. Ten westen van Kirurumu liggen de Ngorongoro Highlands, een groene en zeer vruchtbare regio. In totaal telt het kamp 27 tenten, alsook twee honeymoon suites en 2 familie cottages. Allen hebben een eigen badkamer met warm water en elektrische voorzieningen. Het kamp heeft een eigen bar en restaurant, compleet met een platform van waar je de prachtige natuur kan bewonderen. De locatie van het kamp is ideaal, slechts 15 minuten van de Manyara Airstrip, 2 uur rijden van Arusha en slechts 40 minuten van de Ngorongoro Gate en Tarangire Nationaal Park, 20 minuten van het Lake Manyara Nationaal Park.
Opmerking: Park Fees aan 54 US$/pp/dag niet inbegrepen. 24 tot 26 en 31 december, alsook 1 januari geldt een toeslag van 35 US$/pp/dag. Drankjes (huisbier, wijn, lokale sterke drank en frisdrank) kan meteen toegevoegd worden aan het tarief mits supplement van 30 US$/pp

Game Package tarief (minimum twee nachten): 1 vaste gamedrive in Lake Manyara National Park en drankjes (huisbier, wijn, lokale sterke drank en frisdrank) kan meteen toegevoegd worden aan het tarief mits supplement van 30 US$/pp

Transfers: (vooraf te reserveren)

- Lake Manyara Airstrip 65 US$/per voertuig
- Arusha: 350 US$/per voertuig

Kinderen:

- 0 tot 6 jaar: Delend met 1 of twee volwassenen, maaltijden en accommodatie gratis
- 7 tot 12 jaar: Delend met 1 of twee volwassenen aan 50%
- 7 tot 21 jaar: Indien een eigen kamer aan 60% van het volwassen tarief

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijZwembadFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

WasserijRookverbodKluisje

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Tanzania te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen