GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Unembeza

4 6kamers/units
Zuid-Afrika | Kruger | Hoedspruit Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Tanja Harper
1100 m | Lat:S 24° 20' 46" Long: E 30° 59' 21" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Unembeza is een boetiek gastenverblijf met een moderne uitstraling, gelegen aan de rand van het beroemde Kruger Nationaal Park en tal van privaat wildparken. Dit gastenverblijf omvat een grondstuk van 1 hectare land, waar in totaal 6 cottages, of zoals ze het zelf graag noemen, Luxe Bush kamers zijn ondergebracht. Twee ervan zijn familiekamers. Er is een open boma voor het kampvuur bij een open sterrenhemel, en een groot zwembad. Verder bestaat de mogelijkheid om zowel binnen als buiten een maaltijd te genieten. Er is ook een Lapa met barbecue en een platform van waar je zicht hebt over het domein. Alle kamers zijn op z'n zachtst gezegd zeer ruim, en vooral heel mooi ingericht. Er is gewerkt met zachte tinten en de extra lichtinval zorgt voor de warmte en sfeer. Alle kamers, uitgezonderd de Deluxe Cottage, bevinden zich in het hoofdgebouw. Op het domein bevinden zich heel wat wilde dieren, waaronder een 'residentieel' luipaard. Er is geen olifant, buffel, leeuw of neushoorn te bespeuren, maar dat heeft als voordeel dat je op het domein kan wandelen en dieren observeren, zonder angst te moeten hebben dat een dier je zou aanvallen. Er is ook de mogelijkheid om te fietsen of een tocht met het paard te maken. Gratis draadloos internet in het hoofdgebouw.
Opmerking: Op verzoek kan een driegangen menu klaargemaakt worden, dit moet wel minstens 12u vooraf besteld worden (2019 - 2020 aan R350 pp). Tijdens het ontbijt kan je aangeven of je ook een middagmaal wenst, aan R175 pp (2019/2020). Kinderen +6 welkom. Unembza is niet geschikt voor mindervaliden.

Enkel de Garden Suite kan een extra kind of volwassene accommoderen. Prijs per kind (6-12 jaar) aan R625 pk/pn (t/m 2020), volwassene aan R1182 (2020:R1250) pp/pn. Activiteiten 2020: - Kruger Park (2-9 pax) R2469 pp - Panorama route (2-9 pax) R2469 pp - Moholoholo Rehab centre (4 uur; 2-9 pp) R1063 pp - 9 uur incl boottrip R2469 pp - Sundowner Safari (2-9 pax) R1219 - Mountain bike and walk resp R250 en R188 pp - Horse-back safari 1 u R938; 2 u R1188 pp - Nyani cultural village R 1500 pp - Hot air ballooning R7500 pp - Spa behandelingen op aanvraag NB Er zijn verschillende combinaties van activiteiten mogelijk, verspreid over 2 tot en met 5 nachten. Informeer naar de mogelijkheden.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyBraaiParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibar

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Luxueus en uiterst verwend geweest omdat we niet verbleven in oorspronkelijk beschreven complex maar in een splinternieuw gebouw, wat verder van het hoofdgebouw

Mr/s Everaert-Iemants & Mr/s Biebaut-De Ryck (03-12-2018)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in