GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

The Vic 1906

4 9kamers/units
Zuid-Afrika | Route 62 | Montagu Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Dream Hotel and Resorts
227.57 m | Lat:S 33° 47' 10" Long: E 20° 7' 21" check-in: 15:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
The Victorian 1906 is een prachtig Victoriaans gebouw in het centrum van Montagu, dat geheel gerestaureerd werd en zijn oude glorie van weleer weerspiegeld. Men is er goed in geslaagd om oud en nieuw met elkaar te combineren, een gastenverblijf met een ziel. Met slechts negen kamers is het ook geen hotel te noemen maar een charmant verblijf waar het eerder thuiskomen is. Daar krijg je bovenop de hotelservice dat je gewend zou zijn van een vijfsterren hotel, met onder andere room service van 7u tot 21:30u. Het 1906 Restaurant kan tot 40 gasten ontvangen en is geheel in Victoriaanse stijl opgetrokken. Hier kan je terecht voor je ontbijt, een middagmaal, high tea en het avondmaal. De fijne keuken wordt gemengd met klassieke gerechten, beinvloed door lokale inbreng. Gasten zijn alvast welkom om vooraf, of na de maaltijd een drankje te komen nuttigen in de 1906 Pub, of te relaxen bij het zwembad met ligstoelen op het binnenplein. Er zijn drie type kamers, de drie Muscadel Suites zijn gelegen op het gelijkvloers en geven uit op de binnentuin met zwembad. De drie Kooberge Suites liggen op het eerste verdiep, van waar je uitkijkt op de binnentuin. Ook de drie Langenberg Suites liggen op de eerste verdieping en kijken uit op de Langeberg. Alle kamers beschikken over een eigen badkamer, airconditioning, televisie, koffie en thee eilandje en telefoon.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerTelevisie

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedBerg(en) Natuurreservaat Rivier of meerTownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in