GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Bosavern Guest House

4 6kamers/units
Zuid-Afrika | Tuinroute | Plettenberg Bay Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Veronica Orme
122.63 m | Lat:S 34° 3' 24" Long: E 23° 21' 46" check-in: 15:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Bosavern Guest House is een stijlvol ingericht gastenverblijf dat gelegen is op een heuvel. Dat maakt dat je van hieruit een prachtig zicht hebt op de Indische Oceaan en het witte strand van het Roberg Nature Reserve. Op amper 10 minuten wandel je naar het centrum van Plettenberg Bay in het hartje van de Tuinroute. Hier heb je werkelijk alles bij elkaar, de zee, parelwitte stranden, de bossen en bergen en ook nog eens heel wat goede restaurants. De kamers zijn zeer netjes en ruim ingericht. Ze beschikken alle over een eigen badkamer, televisie, minibar, koffie en thee eilandje, haardroger en vloerverwarming. Gratis draadloos internet is beschikbaar.
Opmerking: Kinderen +16 welkom. Geen check in of out op Kerstdag of Nieuwjaar. Maximaal 2 pax per kamer, en van 1 oktober tot 31 maart minimum boeking 2 nachten.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Satelliet TVZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorVerwarmingRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisie

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBosgebiedGolfBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in