GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

On The Beach

4 9kamers/units
Zuid-Afrika | Tuinroute | Jeffreys Bay Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Bronwyn McCarthy
12 m | Lat:S 34° 2' 21" Long: E 24° 55' 49" check-in: 14:00 tot 17:00 / check-out: 10:00
Reserveer
On The Beach gastenhuis is letterlijk aan het strand en de Indische Oceaan gelegen in het befaamde Jeffrey's Bay. Dit modern gastenverblijf telt negen kamers die al even elegant ontworpen zijn als de hele inrichting van het huis. Bijna alle kamers hebben het prachtige uitzicht op de Indische Oceaan, maar het is ook genieten vanop de gedeelde leefruimte, bar en de talrijke terrassen.

De kamers zijn best ruim te noemen en voorzien van alle moderne comfort. Zo is er gratis draadloos internet, satelliet televisie, koffie en thee eilandje, haardroger en een eigen badkamer.

De Deluxe kamers kunnen twee volwassenen en twee kinderen onder de 10 jaar accommoderen. De Two Bedroomed Suites bieden plaats aan 4 volwassenen en een kind onder de 10 jaar. Alle andere kamers kunnen twee volwassenen accommoderen. De Penthouse Suite heeft een zicht van 180 graden en is werkelijk een pareltje.

Gasten kunnen gratis gebruik maken van strandstoelen, parasols en strandhanddoeken. Er is ook een buiten barbecue voorzien voor diegene die graag in het verblijf van een maaltijd wil genieten. Bestek, glazen en borden, alsook een tafel zijn voorzien. Er is een zogenaamde 'Honesty Bar' waar je terecht kan voor een drankje.

Jeffrey's Bay is gelegen op een klein uurtje van Port Elizabeth en dus ook zeer vlot bereikbaar. Hoewel velen Jeffrey's Bay bezoeken omwille van zijn perfecte surf mogelijkheden, zijn er in de buurt ook 3 stranden waar het veilig is om te zwemmen. Voor de walvis- en dolfijnliefhebbers is dit ook een ideale plaats om deze tussen juni en oktober vanaf land waar te nemen.

Activiteiten in het Jeffrey's Bay-gebied zijn onder meer sandboarden, surfen en kitesurfen, windsurfen op het meer, duiken tussen de riffen of naar scheepswrakken (10 tot 50 m diep), wandelen in de natuurreservaten, begeleide mountainbike trips, paardrijden op het strand (slechts 5 km van Supertubes Guest House), vissen en Kayak of kanovaren .

Jeffrey's Bay heeft ook een aantal prachtige restaurants, winkels en uitgaansgelegenheden.

TARIEVEN VOOR DE MAAND april 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:
- Tussen 10/12 en 10/1 Minimum drie nachten, Two Bedroom Suite 5 nachten.
- Kinderen 0 tot 3 jaar verblijven gratis bij twee volwassenen op de kamer.
- Prijs voor een kind 4 - 10 jaar op aanvraag.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Bar gelegenheid WasserijInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBosgebiedGolfBerg(en) Natuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Top!

Arno De Roeck & Esa van den Heuvel (22-11-2022)

onze accommodatiesin Jeffreys Bay (3)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in