GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Windhoek Gardens

28kamers/units
Namibie | Khomas | Windhoek Namibische eigenaar/uitbater(s): Exlusive Reservations
1685 m | Lat:S 22° 33' 34" Long: E 17° 4' 17" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Windhoek Gardens Guest House is gelegen op slechts vijf minuten van het centrum van Windhoek. Het gastenhuis opende de deuren half 2016 en telt 28 unieke kamers die allemaal refereren naar een plaats in Namibie. Alle kamers zijn ruim en voorzien van alle moderne comfort, waaronder gratis draadloos internet. Alle kamers beschikken tevens over airconditioning, satelliet televisie, koffie en thee eilandje, haardroger, minibar en een eigen veranda. Er is een gezamenlijke eetruimte waar dagelijks een heerlijk ontbijt wordt geserveerd.
Opmerking: De familiekamers zijn geschikt voor twee volwassenen en twee kinderen onder de 12 jaar. Middag- en avondmaal kan vooraf besproken worden (respectievelijk 65 N/pp en 95 N$/pp)

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

WasserijInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadBerg(en) Natuurreservaat Township
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in