GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Bay Atlantic Guest House

6kamers/units
Zuid-Afrika | Schiereiland | Campsbaai Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Kelly Szabo
37.72 m | Lat:S 33° 56' 53" Long: E 18° 22' 50" check-in: 14:00 tot 19:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Gesloten sinds 1 juni 2019 Bay Atlantic Guest House is gelegen op een van de meest geliefde locaties langsheen het Kaapse schiereiland, meer bepaald in het mondaine Campsbaai. Het gastenverblijf ligt op amper 150 meter van wuivende palmbomen en een parelwitte strand. De lodge telt slechts zes kamers en een privaat Penthouse. De kamers zijn ruim en zeer netjes verzorgd en beschikken over alle moderne comfort. Het ontbijt wordt dagelijks geserveerd in buffetstijl en met mooi weer kan je zelf je ontbijt nuttigen buiten op het terras. Er is een zogenaamde 'honesty bar' voor een drankje. De Penthouse omvat de tweede verdieping en heeft een eigen terras met zicht op de Twaalf Apostel bergketen en de Atlantische Oceaan. Het heeft een eigen leefruimte met open haard. Tevesn ook een grote kamer met king size bed dat kan omgevormd worden tot twee enkele bedden. De badkamer telt een bad met jacuzzi en een aparte douche. De andere kamers zijn eveneens zeer ruim en beschikken al dan niet over het zicht van de zee of de Twaalf Apostelen. Standaard beschikken alle kamers over airconditioning, een thee eilandje. Nespresso koffiemachine, minibar, haardroger, kluisje en gratis draadloos internet.
Opmerking: Kinderen +12 jaar welkom. Enkel een voorschot van 50% bevestigt een reservatie.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVWasserijZwembadRolstoel vriendelijkInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBosgebiedGolfBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in