GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Sausage Tree Safari Camp

5kamers/units
Zuid-Afrika | Kruger | Hoedspruit Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Madelein
426.12 m | Lat:S 24° 12' 56" Long: E 30° 53' 37" check-in: 12:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Sausage Tree Safari Camp is gelegen in het beroemde Balule Game Reserve, vlak naast het nog bekendere Kruger Nationaal Park. Het hoofdgebouw omvat een groot buitenterras met zwembad, welk tevens uitgeeft op de weide natuur en een waterput waar dieren vaak komen drinken. Dit Safari Camp staat bekend om haar prijs/kwaliteitsverhouding. Voordelig op safari en tegelijkertijd ook kunnen genieten van een uitstekend verblijf. Er zijn slechts 5 tenten die geheel in Afrikaanse stijl zijn opgetrokken. Deze beschikken over een eigen terras en een eigen badkamer met ligbad en een buitendouche. De tenten geven uit op een droge rivierbedding, de bush, alsook een glimp van de Drakensbergen. De maaltijden worden bij mooi weer buiten op het terras geserveerd. Het avondmaal vindt plaats in de traditionele boma met kampvuur. Er is een goed gevulde bar met een brede selectie aan drankjes.

Het Balule Nature Reserve omvat liefst 40.000 hectare, waar dagelijks twee gamedrives plaats vinden. Vanuit Sausage Tree Safari Camp vertrek je vroeg in de ochtend en laat in de namiddag op gamedrive, dit onder begeleiding van een ervaren ranger/spoorzoeker. Alles wordt er aan gedaan om de zogenaamde Big Five terug te vinden (neushoorn, olifant, leeuw, luipaard en buffel), maar je zal onderweg ook tal van andere diersoorten kunnen waarnemen, zoals zebra, koedoe, giraf, impala, wrattenzwijnen en heel wat andere soorten. Hoedspruit luchthaven ligt op slecht 40 minuten rijden van de lodge. Tal van activiteiten kunnen vanuit de lodge georganiseerd worden, denk maar aan ballonvaart, de Panoramaroute, interactie met olifanten, enz...

Opmerking: Prijs van de overnachting omvat tevens alle maaltijden, thee en koffie en twee gamedrives. Niet inbegrepen is de Conservation Levy voor het Balule Conservancy, 50 rand per voertuig en 100 rand/per persoon. Draadloos internet is beschikbaar in de openbare ruimte mits een toeslag.

Kinderen:

- Kinderen +8 welkom aan 75% van het volwassen tarief
- Geen derde persoon op de kamer mogelijk

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in