GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Simbavati Hilltop Lodge

8kamers/units
Zuid-Afrika | Kruger | Hoedspruit Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Christen de Koker
351.86 m | Lat:S 24° 13' 28" Long: E 31° 21' 22" check-in: 12:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Simbavati Hiltop Lodge is gelegen in het beroemde Timbavati Private Game Reserve, aan de oevers van de Nhlaralumi rivier en met zicht op de Drakensbergen. De lodge ligt op een heuvel en dat geeft prachtige panoramische vergezichten. De accommodatie is in pure Afrikaanse stijl opgetrokken. De lodge telt slechts 8 kamers, welke in ware paviljoen-stijl zijn opgetrokken. Het gaat om luxe tenten die zo opgesteld staan dat je het gevoel krijgt in een dorpje te zijn terecht gekomen. Elke suite heeft twee aparte tenten, eentje voor de slaapkamer en eentje voor de badkamer. De toegang tot de badkamer kan deels opengemaakt worden, waardoor je het gevoel krijgt gebruik te maken van een buitendouche. Dat neemt niet weg dat er gezorgd is voor alle nodige privacy van de gasten. Sommige van de tenten hebben ook een uitstekend uitzicht over de natuur, maar dat maakt wel dat je extra trappen zal moeten doen. Bij het hoofdgebouw is ook een uitkijkplatform over de rivier, welke je in staat stelt niet alleen de flora te bewonderen, maar ook de fauna. Er is tevens een zwembad met zicht over de Bushveld en de Drakensbergen. Tevens is er een bar, restaurant en souvenirshop. Wie in contact wil blijven met de buitenwereld, kan gratis gebruik maken van draadloos internet in de receptie en bij de leefruimte. Waar het de gasten om te doen is zijn natuurlijk de gamedrives, dit met een ervaren ranger/spoorzoeker. Niet minder dan 40 diersoorten zijn hier terug te vinden, waaronder uiteraard de big five (neushoorn, olifant, buffel, leeuw en luipaard). Ook vogelliefhebbers komen aan bod, met zowat 360 vogelsoorten die hier geregistreerd werden.
Opmerking: Kinderen +12 welkom.
Kinderen tussen 12 en 16 jaar moeten de kamer delen met 1 volwassene van minstens 18 jaar.

Gratis gedeelde transfer: van en naar Hoedspruit Eastgate luchthaven
- Van Hoedspruit: 11:20, 12:10, 13:15
- Naar Hoedspruit: 09:30, 10:45, 11:00
De tax ( vehicle entry fee) van R160 moet wel betaald worden aan de toegangspoort
Deze transfers moeten op voorhand gereserveerd worden.
Privétransferts op aanvraag.

Landing fee: R500 per aankomst/vertrek

De prijs van de overnachting omvat alle maaltijden, twee gamedrives, een selectie aan drankjes (inclusief huiswijn, lokaal bier en frisdrank), bushwalk met gewapende gids (indien beschikbaar), medisch evacuatieplan.
Niet inbegrepen is de Timbavati Conservation Levy (368 rand/pp, kinderen onder 12: R184) en de vehicle entry fee (160 rand). Deze laatste is te betalen bij de inkom van Timbavati

Typische dagindeling:(zomertijden)
- 13h30-15h30: lichte lunch
- 16h00: vertrek namiddag game drive
- 19h00: terugkomst van de game drive
- 19h45: aperitief in de bar of rond het kampvuur
- 20h00: diner

- 05h00: wekdienst
- 05h30: ochtend game drive
- 08h30: ontbijt
- 10h00 to 13h30: relax tijd voor gasten die langer blijven of check out

Tijdens de wintermaanden vertrekt de namiddag game drive vroeger en de ochtend game drive later. Zorg ervoor dat u zeker tegen lunchtijd ter plaatse bent om de namiddag game drive niet te missen. Deze wordt niet gecompenseerd.

Minimumverblijf: 2 nachten.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in