GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Mapula Lodge

9kamers/units
Botswana | Okavango Delta | Maun Botswaanse eigenaar/uitbater(s): Natural Selection
971.28 m | Lat:S 18° 51' 17" Long: E 22° 44' 56" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Mapula Lodge ligt diep genesteld in de Okavango Delta, meer bepaald bij de Hippo Lagoon. Het is een intiem kamp met slechts negen kamers, waardoor service en ontvangst gegarandeerd worden. Het personeel, samen met de eigenaars, doen er alles aan om een verblijf in het hartje van de Delta zo aangenaam mogelijk te maken, zodat gasten met prachtige herinneringen weer naar huis terugkeren. In totaal telt de lodge 6 kamers met twee enkele bedden, 2 kamers met dubbel bed en een familiekamer. Er is geen Wifi. Alle kamers zijn op stelten gebouwd en hebben een eigen badkamer, met een buitendouche en een bad vervaardigd in zink. Iedere kamer heeft een eigen leefruimte en een terras van waar je een prachtig uitzicht hebt over de wondermooie Delta. Om tot bij de lodge te geraken neem je het vliegtuig, een tocht die een kleine 45 minuten in beslag zal nemen. Dat geeft je meteen de gelegenheid om de Delta vanuit een hele andere hoek te bewonderen. Het leuke aan de lodge is dat er tal van activiteiten plaats vinden, waaronder begeleide voetsafari op een van de eilanden, mokoro trips of boottochten in de Delta. Verder zijn er ook begeleide safari's op het land in open 4x4 jeep.

TARIEVEN VOOR DE MAAND augustus 2020

Prijzen in Amerikaanse dollar, per nacht, op basis van alles inclusief (FI), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:
Kinderen +6 jaar welkom, aan 50% van de volwassenenprijs. Ouders met jonge kinderen (<12 jaar) moeten een privaat voertuig huren aan 320 US$ per dag
De prijs is inclusief alle maaltijden, lokale bieren en wijn, thee, koffie, mineraal water en frisdrank, wasserette, ochtend en namiddag gamedrive, bush walk, mokoro of gemotoriseerde boottrip (indien het waterniveau dit toelaat)
Vluchten vanuit Maun of Kasane niet inbegrepen, prijs op aanvraag
De mogelijkheid tot "specialist guides" bestaat. Zij dienen tevoren geboekt te worden.
- Ralph Bousfield private guiding: 3938 US$/pd
- Super Sande private guiding: 1775 US$/pd
- Peter Allison private guiding: 1969 US$/pd.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Dollar/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserij

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodKluisje

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildNationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Botswana te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in