GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Kubu Lodge

3 11kamers/units
Botswana | Chobe East | Kasane Botswaanse eigenaar/uitbater(s): Sharon
947.62 m | Lat:S 17° 47' 49" Long: E 25° 13' 40" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Kubu Lodge is gelegen aan de oevers van de Chobe rivier, vlak bij Kasane en de toegangspoort tot het wereldberoemde Chobe Nationaal Park. De lodge telt 11 individuele chalets met rieten dak. Deze genieten voldoende schaduw van de inheemse bomen en werden op het verhoog gebouwd. De chalets hebben alle een eigen terras en beschikken over een muskietennet, thee- en koffie-eilandje, een kluisje en een badkamer met douche. Er zijn 5 chalets die een dubbel bed hebben, 4 kamers waar een derde persoon mee op de kamer kan, en een chalet met een stapelbed voor twee kinderen tussen 4 en 11 jaar. Een plafondventilator zorgt voor de nodige verkoeling in de kamers. Plaats van bijeenkomst is de Morubisi Bar, of in het Leathaba Restaurant. Beide hebben het zicht over de Chobe rivier. Het restaurant biedt een heerlijk alfresco avondmaal. Op het domein bevindt zich ook een souvenirshop, een leesruimte en een zwembad met ligstoelen. Vanuit Kubu Lodge kunnen tal van activiteiten ondernomen worden, naar onder andere het Chobe Nationaal Park, alsook de beroemde Victoria Watervallen, Kasane en Livingstone.
Opmerking: Kinderen +4 jaar welkom.

Fully Inclusive (FI): Omvat de prijs van de overnachting, alle maaltijden, wasserette, thee en koffie, 2 activiteiten (boot of land safari) in het Chobe Nationaal Park, Park Fees niet inbegrepen. Transfer van en naar Kasane Airport en de lodge is eveneens inbegrepen.

3 Night Special (FI): Omvat de prijs van de overnachting, alle maaltijden, wasserette, thee en koffie, 5 activiteiten (boot of land safari) in het Chobe Nationaal Park, Park Fees tevens inbegrepen. Transfer van en naar Kasane Airport en de lodge is eveneens inbegrepen aan $2188/pp sharing/$1600 single/$394 voor een kind van 4-11 jaar, indien de kamer gedeeld wordt met 1 of 2 volwassenen.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedWildNationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Botswana te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in