GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Xobega Island Camp

10kamers/units
Botswana | Okavango Delta | Moremi Botswaanse eigenaar/uitbater(s): Sun Destinations
957.61 m | Lat:S 19° 11' 40" Long: E 23° 16' 17" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Xobega Island Camp is een stukje paradijs in de wereldberoemde Okavango Delta, niet eens zo gek ver weg van het vaste land gelegen nabij Moremi Game Reserve. Xobega (of Gcobega) is gemakkelijk te bereiken via het vaste land, met een korte verbinding per boot vanuit Moremi Game Reserve. Het is een droom van ieders avonturier en een waar vogelparadijs. Het kamp werd bewust kleinschalig gehouden, met slecht 10 traditionele meru tenten. De tenten beschikken over twee veldbedden en een eigen badkamer met een 'bucket' douche. Warm water wordt elke dag voorzien. Om zo min mogelijk een voetafdruk achter te laten is het kamp ook zo eco-vriendelijk mogelijk, met onder andere zonnepanelen en chemische toiletten. Het eiland wordt bereikt per boot en meteen heb je al het safari gevoel. Terwijl nijlpaarden in het water verdwijnen hoor je de visarenden op de achtergrond roepen. De tocht van Mboma Boat Station duurt slechts 45 minuten alvorens je terecht komt in een oase van rust. In het kamp zijn ook twee gazebo's met een leefruimte, de ideale plaats van afspraak voor een drankje en kennismaking met de andere gasten of de rangers. Er is een restaurant tent en een centraal kampvuur met boma.
Opmerking:
- Kinderen +12 jaar welkom. Tarieven zijn inclusief alle maaltijden, alle game activiteiten, thee en koffie, mineraalwater, park fees, emergency medical evacuation insurance.
- voorzie tijdens de wintermaanden (mei tot en met september) warme kledij (muts, sjaal, handschoenen en dikke trui en/of jas bestand tegen wind) voor de tijdens de ochtend boottrip. Het kan dan behoorlijk koud zijn aan boord van de boot

Toegankelijkheid: via de Xakanaxa airstrip of met de wagen via Third Bridge via Moremi South Gate tot bij het Mboma bootstation
Zorg ervoor dat je tussen 13u en 14u bij het bootstation bent om de transfer naar het kamp niet te missen.

Typische dagindeling: De dagindeling is geheel aangepast aan de aanwezige gasten. Een leidraad is min of meer;

- 6u: Wake up call, koffie en rusks
- 6.30u: 3 a 4 uur bootsafari met koffiestop
- 10.30u: terugkeer naar het kamp. Warmwater 'bucket' douches staan ondertussen klaar
- 11.30u: Brunch in de dinning tent, daarna middagpauze
- 16u: vertrek voor de namiddag bootsafari
- 18.30u: terugkeer naar het kamp
- 19.30u: Avondmaal met kampvuur

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Parkeerplaats

In de kamers:

Rookverbod

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildNationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Botswana te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

onze accommodatiesin Moremi (3)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in