GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Mountain View Boutique Lodge

220kamers/units
Zuid-Afrika | Waterbergen | Mokopane (Potgieterrus) Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Legend Group
1166.31 m | Lat:S 24° 16' 2" Long: E 28° 47' 22" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Legend Golf & Safari Resorts is de thuisbasis van de legendarische 'Extreme 19', of de wereldberoemde Par3, gekend onder de golfers. Het hotel werd gebouwd met het idee om zoveel mogelijk een te zijn met de natuur, en daarin zijn ze grandioos geslaagd. De Suites omvatten vier of vijf individuele slaapkamers die door wandelpaden met elkaar verbonden zijn. Vanuit iedere kamer heb je een prachtig panoramisch uitzicht, dank zij grote glazen schuifdeuren die openen op een ruim terras. De kamers zijn tot in ieder detail afgewerkt en voorzien van alle moderne comfort, waaronder een eigen badkamer. Het gebied maakt deel uit van het Entabeni Safari Conservancy. De architectuur is geinspireerd rond het Monomotapa koninkrijk. Er is de keuze uit verschillende restaurants, waaronder Signature Clubhouse en Renaissance Restaurant, maar ook Il Leone Pizzeria en de Farmhouse Tea Garden.
Opmerking: Maximum 12 gasten. Unit bestaat uit 6 slaapkamers met badkamer, 3 lounges, eetkamer, keuken, vergaderzaal, zwembad, braai. Butler service en transfervoertuig met chauffeur zijn inbegrepen.
Conservation levy 80R/pp(2019) niet inbegrepen.
Ontbijt: 225R/pp
Activiteiten 2019:/b>
- Ochtend safari: 575R/pp
- Namiddag safari: 575R/pp
- Avond safari: 795R/pp Vertrek om 20h (winter) of om 20h30 ( zomer)

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandStadWildBerg(en) Natuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

onze accommodatiesin Mokopane (Potgieterrus) (1)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in