GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Tzaneen Country Lodge

61kamers/units
Zuid-Afrika | Oostelijk laagveld | Tzaneen Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Gift Mhlarhi
559.71 m | Lat:S 23° 49' 4" Long: E 30° 18' 11" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Tzaneen Country Lodge is een smaaakvol ingerichte lodge, gelegen op 150 hectare landbouwgrond en een inheems bos. De Lodge ligt op slechts 84 km van de Phalaborwa Gate, een van de toegangspoorten tot het beroemde Kruger Nationaal Park. Tevens is ze zeer centraal gelegen om de schoonheid en de magie van de Limpopo provincie te ontdekken, denk maar aan het Modjadji Koninkrijk. Het hotel is gelegen in een prachtig aangelegde tuin met inheemse bossen en dammen. In totaal telt Tzaneen Country Lodge 61 kamers, ze werden allen individueel ingericht in een informele elegante stijl, met alle moderne gemakken om te ontspannen. Alle kamers komen standaard met een eigen badkamer. Er zijn verschillende kamertype waaruit kan gekozen worden, waaronder standard, luxe, executive of familie kamers voor een gezin van vier. Tevens zijn er enkele standaard kamers rolstoelvriendelijk uitgerust. De grote kamers passen perfect in de omgeving met een hoog niveau van afwerking en uitrusting voor een maximaal comfort. Alle kamers zijn ingericht met smaak en elegantie en biedt exclusieve uitzicht op de tuin of het zwembad. Tot het standaard comfort behoren onder andere gratis draadloos internet, satelliet televisie, internationale directe telefoonlijn, haardroger, airconditioning en plafondventilatoren, koffie en thee station, luxe beddengoed samen met hypo-allergene kussens. Hotel room service met comfort eten en vriendelijke service is altijd beschikbaar, zoals wasservice. Het restaurant serveert zowel de nationale, alsook de internationale keuken. Gezien het gaat om een lodge die ook kindvriendelijk is, wordt er ook met hen rekening gehouden. Op zondag is er de traditionele buffetstijl keuken, met een uitgebreide selectie aan allerhande gerechten. Op het domein is ook Earth Spa gelegen, waar gasten kunnen kiezen uit een selectie van huids-, gelaats- en lichaamsverzorging. Voor zowel jong en oud is er ook de Mangela Animal Touch Farm, inclusief koffieshop en een ideale manier om de kinderen te laten kennis maken met tal van dieren. Er is een jungle gym, springkasteel, auto's en tal van andere leuke speeltuigen.
Kinderen:

- 0-5 jaar: Gratis als de kamer gedeeld wordt met twee volwassenen
- 5-12 jaar: 50% van het volwassen tarief als ze de kamer delen met twee volwasssenen
- +12: volwassen tarief

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardWasserijBibliotheekZwembadRolstoel vriendelijkInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopySpaParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedGolfBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in