GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Casa del Mar

14kamers/units
Zanzibar | North East Coast | Paje Zanzibari eigenaar/uitbater(s): Claudia Follis
6.89 m | Lat:S 6° 19' 42" Long: E 39° 33' 6" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Casa del Mar is een eco-vriendelijk hotel dat volledig opgebouwd en gedecoreerd werd met lokale materialen in 2005. Hiervoor werd ook hulp gezocht bij de lokale bevolking. De sfeer is helemaal Oost Afrikaans en de locatie heel bijzonder, letterlijk aan het strand en op een steenworp van Paje in Jambiani gelegen. Er zijn in totaal 6 Duplex kamers hebben een leefruimte beneden en een slaapkamer op het eerste verdiep, dit met zeezicht. De kamer heeft een King-size bed met muskietennet en eventueel kan een extra bed toegevoegd worden voor een kind. Ze beschikken ook over een ventilator op de kamer. Dan zijn er ook 8 Standard kamers die beschikken over een terrasje, eveneens met zicht op de tuin of de zee. Ook zij hebben een King-size bed met muskietennet en een ventilator. Het hotel beschikt over een mooi zwembad, maar ook de de zee is zeer aanlokkelijk. Zeker als je ook nog eens kan genieten van een parelwit strand. Het restaurant ligt vlak bij het strand. Hier worden heerlijke traditionele, Mediterraanse en internationale gerechten bereidt. Op elk moment van de dag kan je ook snacks aanvragen, net als drankjes van de bar of vruchtensappen. Vanuit de lodge worden ook excursies en activiteiten georganiseerd.
Opmerking: Luchthaven transfer 60 US$/traject/auto max 6 personen.
Kinderen 0-3 jaar gratis bij twee volwassenen.
Gesloten van 15/2 tot 30/6/2019 wegens renovatie

Maaltijden:
- Half Board: 20 US$/pp
- Full Board: 35 US$/pp
- Gala Diner 24 en 31 december: 40 US$/pp ( 30% korting voor kinderen 4-12j)

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid ZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorRookverbodKluisje

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBosgebiedTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zanzibar te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Sinds 1 juli 2015 geldt er in Zanzibar een zogenaamde Infrastructur Tax. Deze kost 1 US$/per persoon/nacht en zal door de meeste hoteliers ter plekke worden verrekend met de klant.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen