GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Francolin Lodge

8kamers/units
Zuid-Afrika | Kruger | Mbombela (Nelspruit) Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Celeste
739.42 m | Lat:S 25° 28' 41" Long: E 30° 59' 22" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Francolin Lodge is een luxe gastenverblijf dat onderdeel uitmaakt van Loeries Call, eveneens een exclusief gastenverblijf met een schitterende keuken. Dit gastenverblijf heeft zeer ruime kamers, die verdeeld zijn in Family Suites en Executive Suite. De Executive Suites zijn 39 vierkante meter groot en zeer smaakvol ingericht. Ze beschikken over een King-size bed en een kleine kitchenette. De Familiy Suites zijn 44 vierkante meter groot en hebben een privaat terras. Er is een mezzanine waar twee enkele bedden staan en een King-size bed in de andere kamer. Deze kamer kan gebruikt worden voor 3 volwassenen of 2 volwassenen en twee kinderen onder 12 jaar. Alle kamers beschikken over airconditioning, thee en koffie op de kamer, gevulde minibar, gratis draadloos internet, haardroger en satelliet televisie. Het a la carte restaurant, genaamd Orange, is zeer gekend in de regio en een absolute aanrader om te ontdekken. De keuken is zeer fijn en uitermate verzorgd en wordt geinspireerd door de lokale en internationale keuken. In de tuin is ook een groot terras gebouwd waar bij mooi weer gasten kunnen genieten van een heerlijke maaltijd onder een grote sterrenhemel, maar ook met een zicht om U tegen te zeggen. Je kijkt namelijk uit over de skyline van Mbombela (Nelspruit). De tuin kent veel aantrekkingskracht van vogels, waaronder de prachtige turaco. In de tuin bevindt zich het zwembad met een lapa en ligstoelen. Alle gasten kunnen gebruik maken van gratis draadloos internet. Er is tevens een Spa bij Loeries Call Guest House, waar gasten kunnen kiezen uit een brede waaier aan gelaats-, huid- en lichaamsverzorging. Kortom, wie op alle vlak wil verwend worden en ook nog eens in de dichte nabijheid van Kruger en de Panoramaroute wil zijn, is hier aan het goede adres. Misschien ook wel een goede afsluiter van je reis op Zuid-Afrika, alvorens weer richting Johannesburg te keren, of om je reis mee te starten, zeg dat Go Zuid-Afrika het gezegd heeft!
Opmerking: Kinderen van alle leeftijden welkom. Family Suite maximum twee kinderen met twee volwassenen of 3 volwassenen op de kamer.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid WasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaatsKeuken

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedWildGolfBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in