GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Nur Beach Hotel

10kamers/units
Zanzibar | North East Coast | Paje Zanzibari eigenaar/uitbater(s):
10.09 m | Lat:S 6° 18' 56" Long: E 39° 32' 41" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Nur Beach Hotel ligt net iets ten oosten van Paje in Jambiani. Het is een knus strandhotel met een heel leuk zwembad en zicht op de oceaan. Ze heben een eigen restaurant en bar. Dagelijks worden er lokale en internationale gerechten klaargemaakt en als de kans bestaat wordt er ook gewerkt met verse lokale vis. Nur Beach Hotel telt in totaal 10 bungalows, die allemaal zeezicht hebben. Elke kamer heeft een eigen veranda met zitplaatsen, beter gekend als barazas. De kamers beschikken over een eigen badkamer met douche, en over de bedden hangt een muskietennet. Er is geen airconditioning in de kamer, maar wel plafondventilatoren. Alle kamers beschikken over gratis draadloos internet. Vanuit de lodge kunnen excursies of sport activiteiten georganiseerd worden.
Opmerking: Luchthaven transfer 65 US$ /traject/wagen max 6 personen.

Maaltijden 2019/2020:
- Half Board: 20 US$/pp
- Full Board: 35 US$/pp
- Gala Diner 24 en 31 december 2019: 45 US$/pp

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zanzibar te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

bereikbaarheid is door de omstandigheden van zanzibar niet evident; verschil met andere lodges is dat het ontbijt beperkter was: keuze tussen brood of muesli, bij de andere was het 'én'; wel vriendelijk onthaal

Moens family (26-07-2017)

Sinds 1 juli 2015 geldt er in Zanzibar een zogenaamde Infrastructur Tax. Deze kost 1 US$/per persoon/nacht en zal door de meeste hoteliers ter plekke worden verrekend met de klant.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen